Adriënne van de Ven

Burg. Martenslaan 73
3956 EL Leersum (Utrechtse Heuvelrug gemeente)

Adriënne van de Ven

Praktijk Levensvreugde

Burg. Martenslaan 73, 3956 EL Leersum (Utrechtse Heuvelrug gemeente)


Praktijk Levensvreugde Leersum, Utrechtse Heuvelrug gemeente


Gezond genezen:De gediplomeerde en gecertificeerde Vitaliteitcoach zet mensen weer terug in hun kracht zonder chemische medicijnen. Mensen krijgen hun gezondheid en energie weer terug.


Hoe?

Vitaliteitcoaching is het totaal-pakket op het gebied van gezondheid.
Het berust op het gebruik van wetenschappelijke medische kennis tot op celkernniveau toe, samen met de kennis van de natuur, om bij mensen het zelfhelende vermogen te activeren.
Men krijgt inzicht en grip op de eigen gezondheid en men wordt bewust van de eigen OERKRACHT.
De sessies zijn persoonlijk en op maat gemaakt.
Er kunnen vele technieken worden toegepast: bv. Chakra- onderzoek: spoort een ziekte in een vroeg stadium op en pakt deze aan; Of Orthomoleculaire geneeskunde: zoekt welk vitamine, mineraal of enzym de cliënt precies nodig heeft.

Er wordt gewerkt op 6 niveau’s: mentaal, emotioneel, fysiek, relationeel, energetisch en spiritueel, zowel in het bewustzijn als in het onderbewuste.

 

Kosten?

Standaard tarief 85,-/uur.
De coach is gediplomeerd en gecertificeerd en heeft ruim 30 jaar ervaring met de medische wetenschap te combineren met natuurlijke geneeswijze en alternatieve geneeskunde.

Voor wie?
De vitaliteitcoach biedt a.o. hulp bij schildklierproblemen, slaapproblemen, diabetes, emotionele problemen, gedragstoornissen, ADHD, angsten, depressie, hoofdpijn, nekhernia, psoriasis, eczeem, spierkrampen, astma, darmproblemen, nachtmerries, rouwverwerking, blijvende vermoeidheid, ziekte van Pfeiffer, allergiën, pesten, spataderen, overgewicht, overgangsklachten, te hoge cholesterol, burnout, mineralen gebrek, enzovoort.

Kom eens langs
Vitaliteitcoach Adriënne van de Ven
Praktijk levensvreugde Leersum (Gemeente Utrechtse Heuvelrug)
Lid van de C.A.T. Collectief Alternatieve Therapeuten
Licentie Wkkgz 


www.levensvreugde.com
info@levensvreugde.com

 


Overzicht: