Bram Boer

Lichaamsgerichte psychotherapie Gouda

Westerom 18a, 2802 EX Gouda

Lichaamsgerichte psychotherapie

Mijn naam is Bram Boer, en ik ben lichaamsgericht therapeut opgeleid volgens de methode BodyMind-Integration. Kern van mijn manier van werken is: al je spanning, verleden en onverwerkte problematiek is terug te vinden in houding en lijf. Daarmee aan de slag gaan, is de weg terug naar rust en spontaniteit.

Wanneer je een probleem hebt, dan ben je geneigd om een deel van jezelf of je problematiek af te wijzen en er zelfs van weg te gaan. Maar zo kom je niet tot een oplossing. Wat werkt is jezelf in ook de minder mooie aspecten leren accepteren: met écht alles wat er is. Om verder te gaan op je levensweg, vragen alle facetten van je om aandacht en integratie. Adem- en ontspanningsoefeningen bieden de kans om gevoelens vrij te laten en te onderzoeken én te integreren. Dat is werken aan de weg terug naar volop en zonder voorbehoud in het leven staan.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Bram Boer

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Westerom 18a
2802 EX Gouda

Psychologen Nederland