Leone Wevers

Therapie Delft

Marshallaan 2, 2625 GZ Delft

Therapie Delft

Hulp vragen? Best lastig! Ik weet het uit ervaring, maar soms red je het niet alleen. We hebben allemaal 'een blinde vlek' wat maakt dat je zelf (soms) niet ziet waar je echt mee worstelt. 

Mijn naam is Leone Wevers. Ik ben opgeleid als Psychosociaal Therapeut en heb mijn psychotherapie praktijk in Delft en Den Hoorn. Mijn klanten omschrijven mij als iemand die echt luistert, geduld heeft, geen oordeel of diagnose stelt, maar juist begrip voor hun vraag heeft. De persoonlijke touch geeft net dat extra's dat mensen zich prettig en gehoord voelen (en zelfs als ze opnieuw tegen iets aanlopen direct weer contact met me opnemen). Vertrouwen en erkenning maakt dat je in een veilige omgeving kan gaan werken aan jouw hulpvraag.

Ieder traject is bij mij maatwerk, omdat niemand hetzelfde is! Om ervoor te zorgen dat je onze sessies met waardevolle inzichten en antwoord kan afsluiten, stem ik mijn vraagstelling, de vaak praktische oefeningen en de kennis die ik met je deel speciaal op jouw hulpvraag af. Hierbij maak ik uiteraard wel gebruik van bewezen technieken uit de psychologie. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Leone Wevers

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Psychologen Nederland