Ellen van Vliet

Therapie Heerhugowaard - Zaandam

Affuitenhal 1, 1505RE Zaandam

Psycholoog, LifeCoach, Relatietherapie, Mindfulness

Faalangst, Negatief zelfbeeld, Stress, Depressie, Burn-out, Relatie en seksuele problemen, Werkgerelateerde problemen, Trauma, Hooggevoeligheid, Opvoedingsproblematiek.

 Als je vastloopt en geen uitweg meer ziet heeft dat invloed op alle gebieden in je leven: werk, relatie, opvoeding, gezondheid. Ik help je snel om weer met hernieuwde energie verder te kunnen. Ik bied je een veilige ruimte waarin je alles kunt delen wat jou al te lang in de weg staat om de beste versie van jezelf te leven. 'Had ik dit maar jaren eerder gedaan' is een uitspraak die ik vaak van mijn cliënten terug hoor. Zet vandaag nog de eerste stap naar een vervullend (liefdes)leven!


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ellen van Vliet

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Affuitenhal 1
1505RE Zaandam

Psychologen Nederland