Patty Boting

Therapie Voorburg

Klaverweide 126, 2272BW Voorburg

Therapeut Voorburg

Heeft u het idee dat een psycholoog net een stapje te ver is voor uw probleem, dan is een ander beeld van een psycholoog misschien wel drempelverlagend.

Ik zeg altijd tegen mijn cliënten dat ik hun persoonlijk navigatiesysteem ben. 

Het navigatiesysteem geeft je de route naar de door jouw gekozen bestemming maar je rijdt er altijd zelf naar toe. De route van het navigatiesysteem geeft voldoende ondersteuning om het doel te bereiken. Soms kom je een wegversperring tegen maar ook daar geeft de navigatie voldoende ondersteuning om via een kleine omweg uiteindelijk toch het doel te bereiken.

Wilt u meer over mij en mijn systeem van werken weten, vraag dan gerust informatie een navigatiesysteem koop je ook niet zonder rond te kijken toch? Je moet kunnen vertrouwen op en in het navigatiesysteem.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Patty Boting

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Klaverweide 126
2272BW Voorburg

Psychologen Nederland