Gerrie van Blitterswijk

Systeemtherapeut Wijk bij Duurstede

Singel 5, 3961CE Wijk bij Duurstede

Systeremtherapeut Wijk bij Duurstede

Problemen zijn van het leven en deze doorleef je, samen of alleen. Op het moment dat deze problemen klachten veroorzaken heb je een dragende last. Deze last kan je angst, pijn, verdriet, boosheid, en gevoelens van radeloosheid geven. Je merkt dat je deze problemen niet alleen meer kan dragen en verwerken.

Relatieproblemen, ziekten en zorgen kunnen zo zwaar worden om alleen te verwerken dat je hier graag hulp bij wilt vragen.

Ik ben Gerrie van Blitterswijk Systeemtherapeut.
Ik kan als systeemspecialist duurzame veranderingsprocessen bewerkstelligen door je in beweging te zetten en zelf te leren je tot problemen in het leven te verhouden en problemen te leren oplossen.
Ik oordeel niet. Het gaat niet over goed of fout, maar ik zal met respect naar je verhaal luisteren.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Gerrie van Blitterswijk

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Singel 5
3961CE Wijk bij Duurstede

Psychologen Nederland