Tieneke Meijer

Therapeut Arnhem (Velp)

Emmastraat 24-A , 6881 SV Velp

Therapeut in Arnhem (Velp)

Tieneke Meijer ontwerpt en organiseert ‘powertrainingen’ in het kader van bewustwording en zelfontwikkeling, voor diverse doelgroepen.

Ik ben een bruggenbouwer, non-conformistisch ingesteld en wil mensen met elkaar verbinden. Ik heb geduld en ben integer met respect voor de kwaliteiten en de eigenheid van de ander. Altijd op zoek naar jouw kracht en levenslust. Waar wordt je blij van, zodat de levenslust en het plezier in de dingen die je doet weer terug komen.

Verantwoordelijkheid, compassie, zorgvuldigheid, zelfkennis en vakkennis zijn daarbij voor mij belangrijke waarden. Ik ben  psychosociaal therapeut (Opl. PRT® via Aumm Instituut, CGL Noordbroek en diverse traumatrainingen-Somatic Experience) en heb mij gespecialiseerd in het individueel en groepsgewijs werken met kinderen, jongeren en volwassenen met:

  •     ernstige stressklachten
  •     de diagnose ad(h)d/autisme
  •     relatie en werkgerelateerde problemen

Wat mij onderscheidt van andere therapeuten is dat ik mijn diensten aanbied vanuit doorleefde ervaringen aangevuld met verschillende opleidingen.Verder ben ik een nieuwsgierig mens en altijd op zoek naar kennis, ervaring en nieuwe inzichten waardoor ook ik in beweging blijf om met een frisse blik helder van geest en creatief in mijn denken te blijven. Ik ben een mensenmens en geloof in de waarde van het in beweging zijn. Daar ligt mijn kracht.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Tieneke Meijer

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Emmastraat 24-A
6881 SV Velp

Psychologen Nederland