Jolande Rommens-Musquetier

Therapeut Breda

Merodelaan 2, 4824 BK Breda

Hallo, ik ben Jolande Rommens-Musquetier, psychosociaal therapeut bij Minerva Counseling te Breda. Ik help je graag met het oplossen van de problemen als het gaat om onrust, stress, angst of depressieve gevoelens. We pakken ze samen aan met gesprekken en oefeningen. Na een paar gesprekken voel je je vaak al een stuk beter.

Als psychosociaal therapeut ben ik aangesloten bij het NFG en de RBCZ waardoor de individuele counseling vaak vergoed wordt in de aanvullende zorgpolis. Dit gaat niet van je eigen risico af en kan je daarom een hoop kosten schelen.

Relatietherapie en hulp bij conflicten
Tevens help ik koppels met relatieproblemen middels relatie counseling. We werken aan het herstellen van de verbinding en het verbeteren van de communicatie.
Ik ben als mediator en conflictcoach aangesloten bij het ADR en ICR register.

De hulpverlening wordt geboden in een fijne praktijk te Breda op de Merodelaan 2 (Haagse Beemden). Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid en het is goed bereikbaar met de bus of de fiets.

Bel gerust voor een afspraak en leg je hulpvraag voor. Je hoeft het niet alleen te doen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Jolande Rommens-Musquetier

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Merodelaan 2
4824 BK Breda

Psychologen Nederland