Annemieke Kolle

Therapeut Hoofddorp

Trompenburg 11, 2135 BJ Hoofddorp

 Ik ben Annemieke Kolle geboren in 1958. Sinds 1986 ben ik werkzaam in de GGZ en sinds 2006 ook in mijn eigen praktijk. Ik heb een sociaal psychiatrische opleiding en ben gestalttherapeut. Ik heb een Europese registratie als psychotherapeut.

Ik heb veel ervaring in het werken met depressies, negatief zelfbeeld, stress en burn- out,  autonomieproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, rouw en verlies, het omgaan met een ernstige ziekte zoals kanker en relatieproblemen.

Ik werk met gestalttherapie, cognitieve therapie en deeltechnieken uit diverse andere therapieën. Ik ben pragmatisch en kijk naar wat werk in uw specifieke situatie.

Na een intake waarin de klacht en de achtergrond van de klacht centraal staan en wat u wil bereiken en natuurlijk of het wederzijds klikt maken we afspraken over de verder behandeling. De duur van de behandeling  verschilt van 5 gesprekken tot ongeveer 20 gesprekken.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Annemieke Kolle

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Trompenburg 11
2135 BJ Hoofddorp

Psychologen Nederland