Anke Schaefer

Mariabastion 34
6217 NC Maastricht

Anke Schaefer

Praktijk Anke Schaefer

Mariabastion 34, 6217 NC Maastricht


 In mijn praktijk ben je welkom voor therapie en coaching. Ik heb ruime werkervaring met volwassenen en jongeren. Ik ben ook gespecialiseerd in werken met teams en familieleden. Mindfulness en aandacht zijn voor mij heel belangrijk, bijzonders ook in de therapeutische interactie. Opstellingen en werken met de imaginatie zijn methoden, die ik sinds vele jaren voor de persoonlijke groei van mijn cliënten inzet.

Verder geef ik les aan kunstzinnige therapeuten in Duitsland, aan de Hogeschool Alanus in Alfter.

Ik ben gecertificeerde geneeskundige voor psychotherapie (Heilpraktiker voor Psychotherapie) en sta als lid ingeschreven bij de Duitse vakbond FH e.V.

Bovendien heb ik een 3-jarige scholing gevolgt in Dramatherapie en verder een 2-jarige in systemische supervisie. Ik sta als dramatherapeut geregistreed bij de Duitse vakbond, de  DGfT - Deutsche Gesellschaft für Theatertherapie. Ik volg regelmatig supervisie, bij- en nasscholing. 

Bij bestaande Aanvullende Verzekering is vergoeding door de Ziekenfonds als alternatieve geneeswijze mogelijk. U hoeft, dus, geen eigen wettelijke bijdrage te betalen!


Overzicht: