Tannie Willemstijn
This adres could not be found by google.

Sleutelbloemstraat 18
1338TG Almere

Mijn social media:

Facebook

Tannie Willemstijn

De innerlijke stem

Sleutelbloemstraat 18, 1338TG Almere


 

Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk voor Jungiaans- Analytische Therapie & dieptepsychologie,   Almere De-innerlijke-stem

Vindt u/ vind jij het moeilijk om zonder hulp het leven te leven wat voor u/voor je ligt ? Heeft liefde plaatsgemaakt voor bitterheid en worden uw/ jouw ervaringen alleen nog vanuit een gevoel van tekort of verlies ervaren? Vanuit een Jungiaans perspectief kan een nieuwe weg uit het labyrinth gevonden worden, juist wanneer woorden niet meer te vinden zijn of wanneer iemand overspoeld is geraakt door verdriet, gebrek aan vertrouwen of (gebrek aan) emoties.

Woorden geven aan wat ten diepste gevoeld wordt, is soms heel lastig, vooral wanneer gedachten in het verleden niet mochten worden uitgesproken. De "brok in de keel" als veruiterlijking van het krampachtig durend zwijgen. Vanuit het immanente verlangen zich te mogen uitdrukken, zal tijdens de therapie gezocht worden welke scheppende krachten zich in u/ jou willen ontvouwen. Puttend uit de eigen creatieve bron.

Het onuitgesprokene wil immers gehoord en gezien worden, en kan pas tot rust komen wanneer alle kanten bekeken en verstaan zijn. In de Jungiaanse archetypische therapie worden diverse technieken toegepast om het toegedekte te onthullen, het ont-dekken en ont-wikkelen van jezelf na andere inzichten te hebben verkregen. Inzichten die het onbewuste bijvoorbeeld in dromen heeft willen aanreiken, waardoor een crisis niet als doodlopende weg, maar juist als wegwijzer uit het labyrinth van gedachten en zorgen kan fungeren.

Zou ik met u/ jou een brug willen slaan naar dat zelfgevoel, naar de oerherinnering, die doet beseffen dat we allemaal recht op bestaan hebben. Met dit innerlijk gegeven als rustpunt, wordt een andere visie op het leven mogelijk.
Waarin de tegenpool van reeds ervaren ongeluk niet het absolute "geluk" hoeft te zijn, maar waarin het vrijelijk mogen stromen van de vitale levenskrachten het grote Goed is geworden in een nieuw verworven bewustzijn.

Voor hoogsensitiviteit en rouwverwerking bij kinderen verwijs ik naar mijn eerder verschenen boek: "KOM MAAR..." Een kinderboek voor volwassenen en/of een volwassen boek voor kinderen, waarin de grote vragen aan de orde komen over de cyclus van Leven en dood. Dromen/ archetypen/ spiritualiteit/ rouwverwerking.

Van harte welkom in mijn praktijk!
Tannie Willemstijn MSc.


Overzicht: