Astrid Immikhuizen

Koningisstraat 45
1211 NJ Hilversum

Mijn social media:

Google Plus

Astrid Immikhuizen

Praktijk Eigenvorming

Koningisstraat 45, 1211 NJ Hilversum


  • Praktijk Eigenvorming voor volwassenen en kinderen en voor zwangerschapscoaching.

  • Vakgebieden zijn hypnotherapie en specialisaties binnen hypnotherapie: hypnobirthing (zwangerschap) en PDS (prikkelbare darm).
  • Daarnaast gesprekstherapie, Jungiaanse symbolische therapie, energetische therapie, coaching en.ReAttach therapy

  • Heb je behoefte aan meer dan praten alleen? Dan kan hypnotherapie in combinatie met diverse methodieken uit de gangbare psychologie en complementaire behandelvormen een goed idee zijn. Een combinatie tussen bewustzijn en het onbewuste. Een kenmerk van iedere sessie is dat er een dialoog en een verbinding tot stand wordt gebracht tussen datgene waarvan je bewust bent en waarvan je nog nietbewust bent. Voelen en denken komen beiden aan bod. Beiden gebieden zijn belangrijk om je een gezond en een compleet mens te voelen. Je voelt je compleet wanneer je goed in contact bent met jezelf. Dus ook met je schaduwkanten en je talenten. We hebben dan ook meer grip op hoe we reageren op de buitenwereld.

  • In de basis is de begeleiding erop gericht op het effectief activeren van je eigen vermogen om een eigen vorm te vinden. De sleutel ligt niet altijd in het oplossen maar soms meer in het integreren. Bewustwording en hierdoor persoonlijke vorming is een belangrijk uitgangspunt.Er is in mijn praktijk aandacht voor de mens in ontwikkeling en hoe je nu in het leven staat.

  • Overzicht: