Cindy Jue
This adres could not be found by google.

Gruttosingel 26
2903 EG Capelle aan den IJssel

Cindy Jue

Ontmoeting met Mezelf

Gruttosingel 26, 2903 EG Capelle aan den IJssel


Mijn naam is Cindy Jue, geboren in 1966 en sinds 2008 werkzaam als BCZ register therapeut. Mijn gedrevenheid voor het vak is ontstaan, doordat ik zelf heb ervaren wat therapie kan betekenen tijdens de moeilijke periodes in mijn leven. 

Iedereen kent wel die periodes in zijn leven dat het niet zo lekker gaat en soms kom je er alleen niet uit. Dan is hulp vragen niet altijd even makkelijk. Praktijk Ontmoeting met mezelf is daarom heel toegankelijk. Je hebt niet speciaal een doorverwijzing nodig en de therapie wordt door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Je wordt begeleid in huislijke en vertrouwde omgeving, zodat je zult ervaren dat de therapie niet zwaar hoeft te zijn. 

De therapie is een combinatie van verschillende methodes zoals Regressie en Hypno-therapie, systeem opstellingen, energiewerk, NLP, Voice Dialoque en Innerlijk kindwerk. Zo sluit het altijd aan op jou als persoon en je klacht. 

Je kunt terecht voor de meest uiteenlopende klachten. Van niet lekker in je vel zitten tot trauma verwerking, maar ook voor een Burn-out of lichamelijke klachten waar geen aanwijsbare oorzaak voor is. 

Voel je vrij om contact op te nemen!


Overzicht: