Paula Van Galen
This adres could not be found by google.

Kapershoekseweg 75
3191 GR Hoogvliet

Paula Van Galen

Adem door het Leven

Kapershoekseweg 75, 3191 GR Hoogvliet


Adem door het Leven 

Adem in, adem uit…. Zo moeilijk is ademen niet. Het gaat vanzelf en meestal zijn wij hier niet bewust mee bezig. Maar ontspannen ademhalen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Onze ademhaling is onlosmakelijk verbonden met onze emoties en daarmee met onze gemoedstoestand. Denk maar aan hyperventilatie of angst- en paniekstoornissen. Maar ook kleine verstoringen in onze ademhaling kunnen invloed hebben op de kwaliteit van het leven. Een verstoorde ademhaling kan leiden tot lichamelijke klachten en beperkingen in ons dagelijks leven.

 

Waarom een ademsessie?

Een ademsessie is een prachtige manier om in contact te komen met je lijf. Het is een methode die er voor zorgt dat spanning, oude emotionele of fysieke blokkades worden losgelaten. Wanneer je leert een rustige verbonden ademhaling te hebben krijg je meer grip op de kwaliteit van je leven.

 

Een ademsessie kan je helpen bij angsten, minderwaardigheidsgevoelens, verdriet, boosheid, schuldgevoel, vermoeidheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, enzovoort enzovoort…

 

Over mij
Ik ben Paula van Galen, 37 jaar, samenwonend en moeder van 1 zoontje. 


Bewust leren omgaan met mijn ademhaling heeft mij veel gebracht. Dit deel ik graag met de mensen om mij heen dus...


Hoe is jouw ademhaling?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hoe is jouw ademhaling? 

 

 

 

 

 


Overzicht: