Chris Roos

Therapeut Rotterdam

Andre Gideplaats 189, 3069EG Rotterdam

Mijn naam is Chris Roos en als relatie en systeemtherapeut zoek ik altijd naar verbindingen tussen mensen. Iedereen wil gehoord, gezien en erkend worden. Dat vind je alleen bij de ander, want de ander ontmoeten, is jezelf leren kennen.

Ik zie het als mijn missie om mensen bij te staan in het samen zoeken naar effectievere oplossingen voor problemen. Een therapeut brengt kennis en kunde in, maar is ook en vooral zijn eigen instrument. Mijn instrument is bespeeld door het ritme van het leven en is niet zonder deuken. Geen steriel of aanstellerig geluid, maar een waarachtige en doorleefde toon die aansluit bij echte mensen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Chris Roos

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

Andre Gideplaats 189
3069EG Rotterdam

Psychologen Nederland