Therapeuten Arnhem

Onze therapeuten in Arnhem en de regio Arnhem vind je hier. Therapeut en praktijk heeft verschillende therapeuten die in Arnhem praktijk houden. Er is altijd een therapeut bij jou in de buurt. Vaak is er geen wachtlijst en kun je snel terecht met je klacht of probleem. Twijfel je of je met jouw klachten naar een therapeut kunt gaan? Je mag altijd even bellen voor persoonlijk en passend advies. Onze praktijkassistenten zijn allemaal afgestudeerde psychologen met kennis van de verschillende therapievormen. Belangrijk is dat je een klik hebt met een therapeut en wij helpen je graag bij het vinden van een goede therapeut die bij jou past. Zo krijg je goed advies en ben je snel geholpen.

Therapievormen in Arnhem

Er zijn veel verschillende therapievormen en behandelingen mogelijk. Kijk bij de profielen welke therapeuten gespecialiseerd zijn in welke klachten. Door ons grote netwerk van therapeuten in heel Nederland kunnen wij elke therapievorm aanbieden. Als jou gezochte therapievorm er niet bij staat, dan kun je het beste even bellen, ook als je niet weet met welke therapievorm jouw klacht het beste wordt verholpen. Onze therapeuten helpen je graag.

Onze therapeuten zijn ook onderverdeelt in categoriën, zoals gezond lichaam, persoonlijk groei en emotioneel. Als je klikt op een van deze categoriën krijg je een handig overzicht van alle therapeuten die behandelen op dit gebied. Kijk voor meer informatie over onze therapeuten op onderstaande profielen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede therapeut bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede therapeut. Bel ons: 085 3035741.Therapeut Arnhem


Tieneke Meijer

Therapeut Arnhem (Velp)

Coach   Relatietherapeut   Adem- en ontspanningstherapeut   Loopbaan coach  
Weerbaarheid   Zingeving   Relatieproblemen   Slaapproblemen  

Therapeut in Arnhem (Velp) Tieneke Meijer ontwerpt en organiseert ‘powertrainingen’ in het kader van bewustwording en zelfontwikkeling, voor diverse doelgroepen. Ik ben een bruggenbouwer, non-conformistisch ingesteld en wil mensen met elkaar verbinden. Ik heb geduld en ben integer met respect voor de kwaliteiten en de eigenheid van de ander. Altijd op zoek naar jouw kracht en levenslust. Waar wordt je blij van, zodat de levenslust en het plezier in de dingen die je doet weer terug komen. Verantwoordelijkheid, compassie, zorgvuldigheid, zelfkennis en vakkennis zijn daarbij voor mij belangrijke waarden. Ik ben  psychosociaal therapeut (Opl. PRT® via Aumm Instituut, CGL Noordbroek en diverse traumatrainingen-Somatic Experience) en heb mij gespecialiseerd in het individueel en groepsgewijs werken met kinderen, jongeren en volwassenen met:     ernstige stressklachten     de diagnose ad(h)d/autisme     relatie en werkgerelateerde problemen Wat mij onderscheidt van andere therapeuten is dat ik mijn diensten aanbied vanuit doorleefde ervaringen aangevuld met verschillende opleidingen.Verder ben ik een nieuwsgierig mens en altijd op zoek naar kennis, ervaring en nieuwe inzichten waardoor ook ik in beweging blijf om met een frisse blik helder van geest en creatief in mijn denken te blijven. Ik ben een mensenmens en geloof in de waarde van het in beweging zijn. Daar ligt mijn kracht.

Therapeut in:

VelpBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht

Karin van Deelen-Wortman

In-essentie, praktijk voor craniosacraal therapie, lichaamsgerichte therapie en supervisie


Trauma   Burn-out / Stress   Pijn   Emotie  

Bewegen doe je vanuit wie je bent      Al van kinds af aan ben ik geboeid door mensen en door wat hen beweegt. Via de fysiotherapie ben ik verder op zoek gegaan naar methodieken waardoor ik dat 'bewegen' kon leren begrijpen en die heb ik gevonden in de craniosacraal therapie en de lichaamsgerichte psychotherapie. Bewegen doe je vanuit je gevoel. De vrijheid hebben om te kunnen bewegen vraagt dat je in contact met jezelf, met je essentie, je eigen kern kunt zijn en misschien ook wel durft te zijn. Dat fascineert me: wat voel je, wat beleef je, wat heb je nodig om in vrijheid te kunnen bewegen, om te doen wat jou goed doet, om te kunnen dansen in het leven? Kun jij jezelf ontmoeten en wil je dan ook ont-moeten?  Het pad naar binnen leidt dan vaak tot een prachtige weg naar buiten. Ik loop een stukje met je mee. We nemen jou en je ervaringen serieus. In de begeleiding ben ik inlevend, waar nodig confronterend, geef ik veel veiligheid en er is ruimte voor humor. Je bent van harte welkom! Craniosacraal therapie en lichaamsgerichte therapie Blij zijn met jezelf Een knoop in je maag, een brok in je keel? Wat je voelt en wat je beleeft, merk je in je lijf. Ben jij blij met jezelf? Ken je dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? Heb je lichamelijke klachten waar je geen grip op krijgt? Heb je moeite met iemand in je directe omgeving zoals ouders, je partner, één van je kinderen, een vriend of vriendin? Misschien heb je iets meegemaakt waar je nog steeds last van hebt. Allemaal redenen om misschien eens aan jezelf te werken. Ik gebruik je lijf steeds als ingang. Daar liggen al die onbewuste patronen opgeslagen. Door iets nieuws te ervaren, kan iets nieuws ontstaan. Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor bepaald gedrag of het te laten, doordat je ontdekt hebt vanuit welke drijfveer je reageert. Mechanismes die je jezelf als kind hebt aangeleerd heb je nu vaak niet meer nodig. Je zult merken dat dat veel ruimte geeft en dat je kunt groeien in jezelf en in je relaties. Ervaringsgerichte supervisie    Leren van jezelf en van anderen In supervisie ga je zien hoe eigen overtuigingen, eigen patronen of eigen pijn je belemmeren in de effectiviteit van je werk. Het is een uitdagende manier om naar jezelf te kijken en van jezelf te leren. Supervisie kan individueel maar is nog leuker in een groep van twee of drie supervisanten. Naast het werken met de inbreng kijken we naar de interactie binnen de groep. Je neemt jezelf namelijk overal mee naar toe. Dus hoe je als mens in je werk staat, wordt vanzelf ook zichtbaar in de supervisiegroep. Verder leer je dan niet alleen van jezelf maar ook nog van elkaar. Ook iets nieuws leren is bewegen Naast therapeut, supervisor en opleidingssupervisor in het HBO ben ik ook docent aan het Upledger Instituut voor craniosacraal therapie. Ik ontwikkel en geef daar cursussen en trainingen op het gebied van lichaamsgericht werken.     

Therapeut in:

VelpBekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht

Ietje Schippers

Isis Panthea en Breinyoga

Coach   EMDR-therapeut   NLP Practitioner  
Slaapproblemen   ADHD / ADD   Burn-out / Stress   Depressie  


Therapeut in:

WestervoortBekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht