Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Liesbeth Benes

Live 2 Be


Hoenderkamp 20
7812VZ Emmen


Psychologen Nederland

Live 2 Be

Mijn naam is Liesbeth Benes

Als geboren Groningse, 37 jaar in het westen van het land gewoond te hebben, ben ik in 2017 neergestreken in het heerlijke Drenthe. Ik werk in mijn praktijk vanuit een holistische benadering van de mens. Alles wat je in jouw wereld en leven meemaakt, is een weerspiegeling van dat wat er in jouw binnenwereld leeft. Ziekte, in iedere vorm, zie ik als een disbalans. Dit heeft invloed op je fysieke-, mentale- en zielsniveau én je sociale interactie met je omgeving. Disbalans is een signaal dat één van deze niveaus uit balans is. 

Naast mijn opleiding tot Energetisch Therapeut, heb ik een behoorlijke dosis aan levenservaring en ben ik op diverse gebieden ervaringsdeskundig. Daardoor kan ik mij goed inleven in jouw situatie en begrijp ik wat je doormaakt. In mijn praktijk creëer ik voor jou een veilige omgeving waar jij helemaal mag zijn en je daardoor in contact kunt komen met je diepe kern.

Energetische therapie en Access Bars 

Ik maak in mijn praktijk gebruik van diverse 'technieken' in jouw proces naar heel wording. Daarbinnen is mijn specialiteit Energetische Therapie, in combinatie met Access Bars. Met Energetische Therapie kom ik snel bij de kern/ oorzaak van jouw klacht. Door jou (weer) in contact te brengen met je diepere kern, kan er bewustwording en heeling ontstaan. Vooral bij Burn-Out, Trauma's, Life events en 'vastlopen in je leven' is Energetische Therapie een krachtige methode. Met Access Bars kunnen al je niet helpende gedachten, overtuigingen en ideeën losgelaten worden en komt vast gezette energie weer in beweging. Daardoor ontstaat er rust en ruimte en kun je andere keuzes in je leven gaan maken. Tijdens een sessie gebruik ik beide technieken.

 

 


 

 


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching
Energetische therapie
Massage
Mindfulness
Meditatie

Ik help bij

Zingeving
Trauma
Kind en jeugd
Depressie
Concentratie- / Leerproblemen
Burn-out / Stress
ADHD / ADD
HSP - Hoogsensitiviteit
Gezondheid
Energie
Hoofdpijn / Migraine
Vermoeidheid
Emotie
Levensvragen
Angst

Therapeut

Coach
Energetisch therapeut
Healer
Therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Energetisch

Doelgroep

Dertigers
Kinderen
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

CAT

Praktijklocatie

Emmen