Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Martin Van Elmpt

Ze Leve Hoog


Lambert Doomerstraat 9
1816 EM Alkmaar


Psychologen Nederland

Ze Leve Hoog

Met "Ze Leve Hoog' help ik je met het herkennen, begrijpen en omgaan met hoogbegaafdheid. Hoogbegaafde kinderen hebben een anders soort onderwijs, en andere prikkels nodig om tot hun recht te komen. Voor volwassenen komt het hoogbegaafd zijn vaak als een verrassing, na een leven met het gevoel anders en onbegrepen te zijn, en zelfs met vaak een zelfbeeld dom te zijn.

Ik kan je helpen hoogbegaafdheid te herkennen, voor jezelf of voor je kinderen, en te begrijpen wat dat voor jouw situatie betekent. In het coaching traject "Van Herkenning naar Erkenning" kunnen we dan kijken waar je veranderingen kunt aanbrengen, hoe je dit met je omgeving communiceert, wat de gevolgen kunnen zijn en hoe je daar dan mee omgaat zodat je jouw hoogbegaafdheid, of dat van je kind, als een belangrijk talent in jouw voordeel kan gebruiken.

Hoogbegaafdheid heeft vaak, als er niet goed mee omgegaan wordt, negatieve gevolgen en veel mensen komen in een bore-out of burn-out terecht. Maar het is ook verschrikkelijk leuk om hier mee geboren te zijn (ik zou niet anders willen) en als je er goed mee omgaan kan je leuk, 'hoog' leven. Ja hoog!


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching

Ik help bij

HSP - Hoogsensitiviteit

Therapeut

Coach
Loopbaan coach
Mental coach

Categorie

Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels

Doelgroep

Jong volwassenen
Volwassenen

Praktijklocatie

Alkmaar