Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Johan Reinhoudt

Top-Coach


Praagsingel 5
3404 CW IJsselstein


Psychologen Nederland

Top-Coach

Top-Coach - Prestatiemanagement - Leiderschapsontwikkeling - Burn-out preventie en herstel

"Johan Reinhoudt is een voormalige life-sciences executive met een uitgebreide (internationale) carrière en oprichter/directeur van Top-Coach. Hij is de ontwikkelaar van het “True Result™ Executive Coaching 5-Stappen programma” en de “12-weken Coach™”. Deze methodieken helpen executives en professionals (bijvoorbeeld accountants, advocaten, apothekers, juristen, notarissen, medisch specialisten) die geconfronteerd worden met leiderschap-, prestatie-uitdagingen en/of burn-out (symptomen) om in recordtijd duurzame persoonlijke groei en in-context meetbare resultaten te behalen."

"Dit is geavanceerde executive coaching door een ervaren senior executive en goed opgeleide professionele executive coach. De coaching is bijzonder geschikt voor executives en professionals die "nu" vooruit willen en die willen investeren in het duurzaam verbeteren van hun persoonlijke effectiviteit en het sneller bereiken of zelfs overtreffen van persoonlijke doelen. Het is echt mogelijk om van ‘overleven’ naar ‘moeiteloos leven’ over te gaan."

"Ik heb een BSc in Anesthesiologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en ben door het INSEAD-CEDEP in Fontainebleau, Frankrijk en het Instituut voor Sociale en Bedrijfswetenschappen (ISBW) in Hilversum, gecertificeerd in general management. Verder ben ik gecertificeerd Master Executive Coach (MCC), Effortless Coach, Master Burnout Coach en heb ik vele aanvullende trainingen gevolgd.”

“Ik neem inspanningsverplichting als professionele coach erg serieus. Daarom ben ik aangesloten bij de internationale vereniging voor energiepsychologie en de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO), gebruik duidelijke overeenkomsten en hanteer ik de NOBCO-gedragscode en het NOBCO klachtenreglement. Tevens werk ik ook volgens de bij de internationale vereniging voor energiepsychologie behorende ethische code.”

"Het is Johan ’s missie om met Top-Coach executives en professionals te ondersteunen bij het verhogen van hun persoonlijke prestatie, veerkracht en vitaliteit en daardoor op duurzame wijze bij te dragen aan een gezonde leef- en werkomgeving."

"Top-Coach is gevestigd in IJsselstein (Utrecht) en werkt vanuit het kantoor in een persoonlijk gesprek met executives en professionals, maar verder ook in organisaties door geheel Nederland en internationaal."

"Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via Tel. 030-200 6761 of e-mail: Info@top-coach.nu."


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching
Counselling

Ik help bij

Weerbaarheid
Burn-out / Stress
HSP - Hoogsensitiviteit
Energie
Emotie
Angst

Therapeut

Coach
Counselor

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels

Doelgroep

Dertigers
Jong volwassenen
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

NOBCO

Praktijklocatie

IJsselstein