Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Mirjam Windrich

Windrich Coaching & Counseling


Sportlaan 768
2566MS Den Haag


Psychologen Nederland

Windrich Coaching & Counseling

In 2005 startte ik mijn praktijk vanuit de overtuiging dat het verhaal van de cliënt, van jou dus, centraal moet staan in therapie en coaching. Niet de methodiek, of instrumenten, en ook niet de therapeut, maar jouw verhaal, beleving en ervaring - daar gaat het om. Daar bevinden zich ook de vragen die je jezelf stelt als het wat minder gaat of als je bijvoorbeeld belangrijke keuzes in je leven moet maken. Of het nu om relatiekwesties, loopbaanvragen of psychische klachten gaat. Een en ander hangt ook niet zelden met elkaar samen.

In de gesprekken die je met mij voert is de aandacht volledig op jou gericht. Op een warme, maar zeker ook professionele manier. Zodat je een zuivere blik op jezelf ontwikkelt: op je unieke levensverhaal en alles wat er op dat moment een belangrijke rol speelt. De gesprekken leiden tot vermindering van stress, meer inzicht in wie je bent en wat je wilt en kennis en begrip over je eigen psychische functioneren. Je bewustzijn wordt versterkt en je leert om te gaan met de moeilijkheden die het leven je soms kan voorschotelen.

Ook is je context belangrijk: waar kom je vandaan en wat heb je meegekregen in je leven? Welke belangrijke ervaringen bepalen hoe je ervoor staat en hoe je reageert op complexe of onverwachte problemen? Wie waren en zijn belangrijke anderen in je leven en wat zijn bijvoorbeeld je normen, waarden en levensbeschouwelijke visies? Alles kan aan de orde komen en mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat dit op een zinvolle en overzichtelijke manier tot stand komt. Uiteraard in een veilige sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn! 


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Cognitieve (gedrags)therapie
Counselling
Mindfulness
Psychotherapie
Psychologie
Relatietherapie
Rouwbegeleiding
Systeemtherapie

Ik help bij

Zingeving
Trauma
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Rouwverwerking
Emotie
Levensvragen
Angst

Therapeut

Psychosociaal therapeut

Categorie

Emotioneel
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels

Doelgroep

Volwassenen

Lid van

NVPA

Praktijklocatie

Den Haag