Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Brenda van Rijn

OmJou


Heycoplaan 37-1
3621 WS Breukelen


Psychologen Nederland

OmJou

Bij OmJou praktijk voor massagetherapie en lichaamsbewustwording in Breukelen (Utrecht) ben je van harte welkom voor holistische massagetherapie en lichaamsgerichte begeleiding. Ik ga graag samen met jou via je lijf op ontdekkingsreis, bijvoorbeeld als je fysieke of mentale klachten hebt, je ondersteuning zoekt in moeilijke fases, of als je een bepaald thema via je lijf wilt onderzoeken. 

Praten doen we niet zo veel. Je mag vooral komen voelen en ervaren. De langzame massage en aandachtige aanraking helpen je uit je hoofd en in je lijf te komen en je gewaar te worden van de signalen die je lijf je geeft. Je kunt je bewust worden van de relatie tussen wat er in jouw leven speelt en wat er in jouw lijf te voelen en te ervaren is. Als alles van jou gevoeld mag worden en je hier met compassie bij kunt zijn, ontstaat er als vanzelf ruimte voor beweging, inzicht en herstel. 

Vanuit mijn fascinatie voor de kracht van aanraking, zachtheid en verbinding leg ik mij steeds meer toe op het begeleiden van mensen net stress/burn-out klachten, mensen met hulpvragen rond rouw- en verlies en mensen die in hun leven met kanker te maken hebben of te maken hebben gehad. 


Overzicht Behandelaar


Praktijklocatie

Breukelen