Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Sebastiaan Ruigrok

Praktijk Ontspannen Leven


Oosteinde 12
2266HK Leidschendam

Praktijk Ontspannen Leven

Back to Basics

We gaan terug naar de basis. Eén van de grootste uitdagingen in onze maatschappij is om in contact te blijven met onszelf, met de innerlijke stilte, kracht en onze diepere verlangens. Gevolgen zijn stress, depressie, burn-out, lichamelijke spanning en pijn... 

Dit alles gebeurt in je lichaam. Praten kan helpen, maar bewust voelen en ervaren resulteert in directe transformatie.

Je voelt in je lichaam waar je jezelf tegenhoudt om fijn te ontspannen, in je kracht te staan etc. Dit verzet tegen jezelf komt terug als kramp. Hier gaan we naar kijken, zodat het doorleefd en losgelaten kan worden en er ruimte komt voor kracht, ontspanning en vernieuwde levensvreugde. Dit kunnen we op verschillende manieren doen:

1) Rebalancing - via mindful massage op de plek van de kramp, kom je weer in contact met jezelf en kom je weer thuis in je eigen lijf... Zo kun je loslaten wat niet meer werkt voor je en weer gaan ontspannen met wie je nu wel bent. 

2) Zelfonderzoek - via mindful zelfonderzoek begeleid ik je aandacht naar het lichaam en ook via deze methode (deze keer op de stoel en niet op de massagetafel) kom je steeds dieper in contact met jezelf en wat er van binnen speelt. De zaken die niet meer werken voor je worden losgelaten, waarna rust en stilte resteert. Het leven vanuit deze stilte is heerlijk ontspannen, authentiek en liefdevol.

3) Voice Dialogue - we bestaan uit veel verschillende subpersonen (perfectionist, drammer, pleaser, etc). Deze subpersonen hebben allen hun eigen unieke kijk op de wereld. Conflict in onszelf komt voort uit deze opdeling. Door deze delen te leren kennen en te voelen en te stoppen met het identificeren ermee, ontstaat er weer meer harmonie van binnen en kun je weer krachtiger keuzes maken.

4) Bewustzijnsreizen - geestverruimende (legale) plantmedicijnen brengen je net als Rebalancing en Zelfonderzoek in diep contact met je lijf en daarmee met jezelf. Langzaam gaat de energie stromen, ook daar waar het zo lang is vastgezet. Je krijgt diepe inzichten over jezelf, je overtuigingen en verlangens en voelt hoe het is om vrij te zijn. Je zult nooit meer dezelfde zijn na een bewustzijnsreis.

Vier krachtige methodes om het contact met je lichaam, en dus met jezelf te versterken. We ruimen op wat je afremt op je weg naar vrijheid, liefde, kracht en geluk en maken ruim baan voor jouw levensenergie om weer vrij te stromen.

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website www.OntspannenLeven.nl.


Overzicht Behandelaar

Zingeving
Trauma
Depressie
Burn-out / Stress
Pijn
Angst

Lichaamsgerichte therapie
Massage
Rebalancing
Voice Dialogue
Integrale massage

Massage therapeut
Mindfulness therapeut
Rebalancing therapeut
Voice Dialogue therapeut
Lichaamsgericht therapeut

Emotioneel
Ontspanning
Energetisch

Alle leeftijden

Leidschendam

's middags
's ochtends
Buiten kantoortijd: avonden
Buiten kantoortijd: weekend

Engels