Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Brigitta Gelderland-Kroes

Praktijk De Inspiratie


Grensheuvel 5
5685AG Best


Psychologen Nederland

Praktijk De Inspiratie

Niet lekker in je vel?

Soms zit je niet lekker in je vel, letterlijk en figuurlijk. Letterlijk voel je dit in je lichaam; spanning in je buik, verkramping in je schouders, hoofdpijn, een brok in je keel of knikkende knieën. Je lichaam weerspiegelt hoe het in jou is. Vaak kun je bepaalde dingen in het leven niet 'verteren', draag je een last met je mee die zwaar op je schouders drukt. Ook strijd met je innerlijke criticus op wat je doet of wie je bent kost teveel energie. Ben ik wel goed genoeg? 

Hard werken

Je hoofd, je ratio draait overuren en we zoeken uitwegen om de pijn, angst, verdriet, boosheid, schaamte of schuld niet te hoeven voelen. We zoeken afleiding, stappen erover heen of stoppen het ergens heel diep in onszelf weg. Dat kan tijdelijk werken. Deze manieren van overleven hebben we op bepaalde momenten ook nodig. Het kan zijn dat deze pijnen opnieuw geraakt worden door de wereld waarin je leeft; in je relatie, je ouder-rol, op je werk of op elk ander moment in je leven. Steeds maar weer aan de slag om de pijn en de emoties die dat oproept te ontlopen, is hard werken. 

Stilstaan

Heb je wel eens stilgestaan bij je emoties? Wat gebeurt er in je? Heb je de rust genomen om te voelen, toe te staan wat het je vertelt? Heb je iemand nodig om bij je te zijn om je hierin te ondersteunen? Ik werk in mijn praktijk naast het gesprek ook met de wijsheid van je lichaam. Communicatie, ook met jezelf, gaat vaak  meer over de non-verbale aspecten dan de gesproken woorden. Ik werk met adem, beweging, gronding en intuïtie. Het contact tussen jou en mij is de basis van de therapie; vertrouwen en veiligheid. Door op deze wijze te werk te gaan, raak jij geïnspireerd om je eigen pad met jouw bergen en dalen te vervolgen. 

Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden, bel of mail me. Op mijn website lees je meer: https://www.praktijkdeinspiratie.nl. Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts, wel kun je, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, mogelijk deels je rekening indienen. Je bent welkom!


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Adem- en ontspanningstherapie
Bio-Energetica
Coaching
Dramatherapie
Gesprekstherapie
Lichaamsgerichte therapie
Rouwbegeleiding
Voice Dialogue
Lichaamsgerichte Psychotherapie

Ik help bij

Zingeving
Weerbaarheid
Trauma
Depressie
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
Pijn
Rouwverwerking
Gezondheid
Energie
Nek- Schouder- Rugpijn
Vermoeidheid
Hyperventilatie
Emotie
Levensvragen
Angst
Ouderschap

Therapeut

Adem- en ontspanningstherapeut
Psychotherapeut
Lichaamsgericht therapeut
Therapeut

Categorie

Gezond lichaam
Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Energetisch
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Dertigers
Jong volwassenen
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

RBCZ
SBLP

Praktijklocatie

Best