Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Minne van Woersem

Natuur-Kracht


Burgwal 44
2011 BE Haarlem

Natuur-Kracht

 Mijn naam is Minne van Woersem. Na een vierjarige opleiding tot holistisch massage- en bewegingstherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam, ben ik in 2013 met mijn eigen praktijk begonnen. 

De relatie tussen lichaam en geest heeft me altijd gefascineerd. Al van jongs af aan hield ik me bezig met meditatie. Na mijn eerdere studie Rechten heb ik twee maanden verbleven in een boeddhistisch klooster. De eenvoud en het leven vanuit bewuste aandacht hielpen me om meer te genieten van de kleine dingen in het leven. Dit vond ik minder in mijn werk als jurist, daarom heb ik dit pad op een gegeven moment losgelaten. 

Nu in mijn eigen massagepraktijk vind ik deze bezieling terug en kan ik tegelijkertijd iets voor anderen betekenen. Dit geeft me veel vervulling. Het afgelopen jaar ben ik verder begonnen aan een opleiding tot analytisch therapeut aan de Jung Academie. Deze therapie richt zich op het integreren van onbewuste delen in jezelf en geeft inzicht in wat er onder de oppervlakte leeft. Een mooie verdieping die ik graag wil combineren met het huidige lichaamswerk. Naast mijn werk houd ik van sporten, dansen en ben ik graag in de natuur.


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Massage
Integrale massage

Ik help bij

Weerbaarheid
Pijn
Gezondheid
Energie
Nek- Schouder- Rugpijn

Therapeut

Massage therapeut
Lichaamsgericht therapeut

Categorie

Gezond lichaam
Ontspanning

Doelgroep

Alle leeftijden

Praktijklocatie

Haarlem