Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Willeke van Voorst

Leven in je Relatie


Koolhovenstraat 2
3772 MT Barneveld

Leven in je Relatie

Ben je klaar met de sleur in je relatie? Wil je samen ontdekken hoe het leuker kan? Loop je vast door ingesleten patronen, eindeloze ruzies of de gevolgen van vreemdgaan? Ik help jullie graag om meer leven in je relatie te krijgen.

Eerst help ik jullie om bewust te worden van hoe jullie samen de relatie vormgeven en hoe jullie dat beleven. Ik werk in het hier-en-nu, dus we gaan meteen aan de slag met wat er op tafel komt. Je gaat meer begrijpen van jezelf en van je partner en samen doen jullie nieuwe ervaringen op. Vanuit bewustwording en nieuwe ervaringen komt er ruimte voor nieuwe, meer gezonde en leukere patronen.

Ik help jullie graag om elkaar weer te vinden. Een zo werkelijk, zo echt mogelijk gesprek te voeren. Waar kwetsbaarheid en openheid welkom is. Bij mij vind je een persoonlijke manier van therapie, een veilige plek waar alles gezegd en gevoeld mag worden.

Naast relatietherapie bied ik ook een relatie-APK traject (je relatie preventief onderhouden en verdiepen), individuele therapie en relatietherapie met het online programma S.A.M.E.N. verder na ontrouw.

Wil je meer weten over wie ik ben en hoe ik werk? Kijk dan even op mijn website!


Overzicht Behandelaar

Weerbaarheid
Trauma
Relatieproblemen
Burn-out / Stress
Emotie
Angst

Cognitieve (gedrags)therapie
EFT - Emotionally Focused Therapy
Gestalttherapie
Relatietherapie
Schematherapie

Gestalttherapeut
Relatietherapeut
Psychosociaal therapeut

Persoonlijke groei
Coaching / Psychologie

Alle leeftijden

Barneveld

's middags
's ochtends

Engels