Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Sylvia Buschgens

Praktijk Sylvia Buschgens


Schiekade 830
3032 AL Rotterdam

Praktijk Sylvia Buschgens

Ieder mens heeft in zijn of haar leven te maken met stress en tegenslag. Soms kom je daardoor vast te zitten en weet je niet meer hoe verder.
Ik help je graag om weer opnieuw grip te krijgen op jouw denken en voelen. Zodat je weer kan doen wat bij je past en aansluit bij jouw waarden. Dat wat voor jou van wezenlijk belang is in je leven.
Ik maak gebruik van de stroming "positieve psychologie", waarbij Mindfulness en ACT centraal staan. Milde aandacht en acceptatie zijn sleutelwoorden in mijn behandeling. Ik ga uit van wat er hier en nu speelt, met daarbij oog voor de context en zo nodig een blik op het verleden.

Ik ben al 20 jaar werkzaam in de GGZ. Als therapeut heb ik jaren met groepen en op individuele basis gewerkt. Sinds 2014 geef ik trainingen op het gebied van mindfulness. Dit doe ik in samenwerking met psychologenpraktijk SP3.
De mindfulnesstrainingen bied ik groepsgewijs aan, maar ook individueel. In 2018 ben ik als praktijkondersteuner GGZ bij een huisarts gaan werken. 

Ik sta als mindfulnesstrainer (cat. 1) geregistreerd bij de VMBN (Vereniging voor Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen) en als praktijkondersteuner- GGZ bij de LV POH-GGZ (Landelijke vereniging voor praktijkondersteuners huisartsen op het gebied van Geestelijke Gezondheid). 
Regelmatig volg ik supervisie, bij- en nascholingen.

Kan ik iets voor je betekenen als therapeut/coach? Stuur me een mailtje of gebruik de telefoon. Je bent van harte welkom!

 

Overzicht Behandelaar

Weerbaarheid
Depressie
Burn-out / Stress
Emotie
Levensvragen
Angst

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Gesprekstherapie
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Psychologie

Coach
ACT-therapeut / ACT-trainer
Vaktherapeut
Mindfulness therapeut

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Jong volwassenen
Volwassenen

Rotterdam

's middags
's ochtends

Engels