Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Berend Jan van Zwieten

PRI Praktijk Amersfoort


Acacialaan 2
3828CM Amersfoort

Bezoek mijn website

PRI Praktijk Amersfoort

 PRI Praktijk Amersfoort

Als mens zijn we dikwijls gevangen in illusies. Mensen, gebeurtenissen of situaties doen ons onbewust denken aan verdrongen behoeften uit de kindertijd. Omdat ze destijds niet gevoeld konden worden, omdat de impact hiervan levensbedreigend zou zijn geweest, zijn we gered door verdringing. Maar nu is het ditzelfde mechanisme van verdringen dat destructief raakt. Voor iedereen die vastloopt of verder wil in het leven bied ik de transformerende methode 'Past Reality Integration', kortweg PRI.

Mijn naam is Berend Jan en ik ben een kindervriend. Als creatief ondernemer ben ik jarenlang actief geweest als docerend theatermaker om tot slot in Amsterdam te werken met het DONS Productiehuis. Totdat ik vastliep in m'n leven. M'n relatie was bijna verbroken, ik had een burn-out en toonde simpelweg schadelijke boosheid naar m'n kinderen. Per toeval kwam ik bij een PRI-therapeut en ik ontdekte waar mijn gevoelens aan raakten. Ik kreeg de sleutel. De gevoelens en gedachtes waar ik in leefde dienden als bescherming tegen een nooit eerder toegelaten pijn. De pijn uit de vroege jeugd. Ik leerde de methode zelfstandig toepassen. Een belangrijk gegeven dat echt meer bracht dan eerdere therapieën. En nu wil ik het anderen leren. 

Mijn hart gaat uit naar iedereen die meer in verbinding zou willen leven, naar al het leed achter de voordeur. Je bent niet de enige. En er is hulp. 

Wees welkom.


Overzicht Behandelaar

Ik help bij

Zingeving
Slaapproblemen
Seksualiteit / Geaardheid
Kind en jeugd
Depressie
Concentratie- / Leerproblemen
Burn-out / Stress
HSP - Hoogsensitiviteit
Gezondheid
Hoofdpijn / Migraine
Levensvragen
Angst
Eetstoornissen
Samengestelde gezinsproblematiek
Opvoedingsproblematiek
Ouderschap

Therapeut

Coach
Therapeut

Categorie

Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels

Doelgroep

Dertigers

Praktijklocatie

Amersfoort