Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Erhard Föllmi

Innerzijds therapie en coaching


Waardenburg 112
2181 LM Hillegom

Innerzijds therapie en coaching

 We kennen allemaal wel situaties dat het thuis of op je werk niet loopt zoals je eigenlijk zou willen. Je zit vast in een probleem. Wellicht voel je je onzeker, angstig, of leven jij en je partner langs elkaar heen. Misschien ervaar je stress of juist een zekere leegte en mis je de uitdaging. Eigenlijk zou je het anders willen, maar hoe?

Centraal in mijn aanpak staat jouw beleving van de probleemsituatie en hoe je jouw beleving positief kunt veranderen. Door open te staan voor wat zich in jou van binnen aandient, mobiliseer je jouw innerlijke hulpbronnen en probleemoplossend vermogen en ben je in staat onbewuste blokkades aan te pakken.

Als therapeut en coach ga ik integratief te werk. Dat betekent dat ik in mijn werk verschillende methoden integreer en afstem op jouw specifieke hulpvraag. Ik ben gespecialiseerd in: integratieve psycho- en hypnotherapie, EMDR, stress en burn-out therapie en relatietherapie.

Doel is dat jij van binnen de spanning oplost, nare ervaringen een plek geeft en verdrongen kwaliteiten mobiliseert, zodat jij de dingen anders kunt gaan doen en je beter gaat voelen.

We werken zowel probleem- als oplossingsgericht, waarbij je de in de sessies geleerde inzichten zelf tussen de sessies door in de praktijk brengt. Regelmatig bespreken we de voortgang en kijken we of we met de therapie nog op de goede weg zitten.

In het traject staan vertrouwen en geheimhouding voorop. Ik ben aangesloten bij de onderstaande beroepsorganisaties en verbind me aan de ethische gedragscodes en klachtenregelingen van deze organisaties. Ik werk vanuit de complementaire zorg. Dat betekent dat mijn sessies door veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) worden vergoed.


Overzicht Behandelaar

Zingeving
Weerbaarheid
Trauma
Slaapproblemen
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
Rouwverwerking
Vermoeidheid
Hyperventilatie
Emotie
Levensvragen
Angst

Coaching
Counselling
EMDR
Gesprekstherapie
Hypnotherapie
Integratieve psychotherapie
Oplossingsgerichte therapie
Psychotherapie
Psychologie
Regressietherapie
Relatietherapie
Rouwbegeleiding
Voice Dialogue
Lichaamsgerichte Psychotherapie

Coach
Counselor
EMDR-therapeut
Relatietherapeut
Adem- en ontspanningstherapeut
Hypnotherapeut
Psychosociaal therapeut
Traumatherapeut

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Volwassenen

VIT
NOBCO
RBCZ
SCAG

Hillegom

's middags
's ochtends

Engels
Duits