Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Monique Damen

Komma Coaching


Aalsmeerderdijk 539b
1435BR Rijsenhout

Komma Coaching

Als coach, trainer en systemisch begeleider help ik mensen die op zoek zijn naar verandering in hun werk of leven. Ik werk op waarden-, identiteits- en spiritueel niveau. Daar zit veel dat je van jezelf niet op het eerste oog ziet. Wat je daar bereikt, neem je overal mee naar toe.

Ik help je te kijken naar wat je niet kunt zien, maar wat wel in belangrijke mate je leven beïnvloedt. We gaan samen op onderzoek naar wat jou ten diepste drijft en hoe je daar invloed op kunt krijgen. Zodat je effectief kunt begrenzen, uitreiken en keuzes maken.

Je emoties zijn daarbij een belangrijke raadgever, evenals de signalen die je lichaam je geeft. Ik werk samen met jou aan je lichaamsbewustzijn en het op een veilige manier in contact komen met je emoties. Zodat je ze kunt benutten zonder dat ze je overspoelen.

Het doel is, dat je zelf de regie krijgt op je eigen proces en in staat bent dit effectief te vertalen naar oplossingen die passen bij jouw persoonlijkheid en binnen jouw actuele context.

Ik werk vanuit Jungiaanse Psychologie en Systemisch Werk (opstellingen), aangevuld met o.a. kennis van moderne traumatherapieën en methodes voor het tot rust brengen van het autonome zenuwstelsel.


Overzicht Behandelaar

Zingeving
Weerbaarheid
Trauma
Burn-out / Stress
Rouwverwerking
Emotie
Levensvragen
Angst
Identiteit (sproblematiek)
Eenzaamheid

Coaching
Counselling
EFT - Emotional Freedom Techniques
Familieopstellingen
Gesprekstherapie
Mental coaching
NLP
Psychologie
Reiki
Transactionele analyse

Coach
Counselor

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Energetisch
Coaching / Psychologie

Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Rijsenhout

's middags
's ochtends
Buiten kantoortijd: avonden