Kay van der Grift

Livinlight


Fazantenhof 84
3755EJ Eemnes


Psychologen Nederland

Livinlight

Werken aan de kwaliteit van je leven!

Als contextueel therapeut begeleid ik mensen met zowel individuele als relationele problemen naar een gezonde balans met zichzelf en anderen.

In mijn praktijk komen mensen met heel uiteenlopende klachten; van relatieproblemen, angstklachten, een negatief zelfbeeld of een burn-out tot een onverwerkt trauma, verlies of problemen binnen het gezin. Maar ook mensen die het gevoel hebben vast te zitten, zichzelf niet te zijn enzovoort.

In de therapie wordt op  zoek gegaan worden naar de specifieke kracht en mogelijkheden van ieder persoonlijk. Door therapeutische en begeleidende gesprekken kijken we naar mogelijkheden om met belemmeringen of vragen om te gaan of er een oplossing voor te vinden. In de therapie gaat het niet alleen om de problemen zelf, maar ook op de manier waarop ze ervaren worden, welke betekenis ze hebben in het leven en hoe ermee omgegaan wordt. Door onder meer het vergroten van inzicht in het eigen functioneren wordt ruimte gecreëerd voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching
EMDR
Gesprekstherapie
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Relatietherapie
Contextuele Therapie

Ik help bij

Trauma
Relatieproblemen
Burn-out / Stress
Rouwverwerking

Therapeut

Coach
EMDR-therapeut
Relatietherapeut
Contextuele Therapeut
Psychotherapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Alle leeftijden
Dertigers
Jong volwassenen
Pubers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

RBNG

Praktijklocatie

Huizen
Eemnes