Caroline Stofberg MSc

LEVEN VANUIT JE KERN Praktijk voor Coaching en Therapie


Grondel 4
1275 BG Huizen


Psychologen Nederland

LEVEN VANUIT JE KERN Praktijk voor Coaching en Therapie

Wil je meer zelfvertrouwen, veerkrachtiger en vitaler in het leven staan, meer positieve energie en meer in balans zijn?

LEVEN VANUIT JE KERN, Praktijk voor Coaching & Therpaie helpt je om weer meer in contact te komen met jouw kern(waarden), helpt je (oude) patronen te doorbreken en te zijn wie je in wezen al bent. Verbinding en communicatie zijn belangrijk in dit proces. De ontwikkeling begint bij jezelf.

Groei en verandering

Ieder mens beschikt van nature over het vermogen tot groei en verandering. Toch kunnen er momenten in je leven zijn dat je het gevoel hebt vast te zitten. Wanneer dit een langere periode duurt kun je lichamelijke klachten krijgen en er zelfs ziek van worden. Wacht niet tot dat moment....


Jij bent bestuurder van jouw eigen leven
Met behulp van gesprekken en gerichte oefeningen verkrijg je inzichten, waardoor je jezelf op een dieper niveau leert kennen en je beter in staat bent te bereiken wat je wilt. De trajecten zijn kortdurend (1-10 sessies). Hoe beter je jezelf kent en inzicht hebt wat belangrijk voor je is, hoe meer je bestuurder wordt van je eigen leven. Je voelt je gelukkiger en bent daardoor ook succesvoller in je werk.


Integratieve manier van werken
Ik werk op een integratieve manier dat wil zeggen dat ik gebruik maak van verschillende psychotherapeutische disciplines en inzichten zodat een integratieve en effectieve aanpak ontstaat. Dus een therapie op maat en geen standaardbehandelmethode.


In beweging komen.....
Ik geniet ervan om je weer in jouw eigen kracht te begeleiden, je weer te zien stralen! Hiervoor creëer ik een veilige omgeving waarin je je kwetsbaar durft op te stellen en je gehoord en gezien voelt, zodat je open staat voor bewustwording en nieuwe inzichten; in beweging komt en jouw innerlijke kracht toeneemt.

Waarden
Empathie, onvoorwaardelijke acceptatie, echtheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid zijn pijlers van mijn praktijk.


Coach/Therapeut

Kernwoorden die bij mij passen en ook in mijn rol als coach/therapeut terug te vinden zijn: betrokken, alert, nieuwsgierig, actief luisteren, positief, mindful, authentiek, motiveren, oplossingsgericht en verbinden. 

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de NBVH, RBCZ en SCAG. Ik sta bij RBCZ geregistreerd als therapeut BCZ® en HQT ® (High Quality Therapist), waardoor veel zorgverzekeraars (een deel) van de kosten vergoeden als je aanvullend verzekerd bent Voor meer informatie https://www.rbcz.nu/register.html.  

Voor uitgebreide informatie verwijs ik je graag naar mijn website: http://levenvanuitjekern.nl


De binnnenkant vertoont zich altijd aan de buitenkant! 

 


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

ACT
Coaching
Cognitieve (gedrags)therapie
Gesprekstherapie
Hypnotherapie
Innerlijk-kind werk
Integratieve psychotherapie
Loopbaancoaching
Mental coaching
Mindfulness
NLP
Oplossingsgerichte therapie
Psychologie
Relatietherapie
RET
Transactionele analyse
Voice Dialogue
Mediation

Ik help bij

Weerbaarheid
Relatieproblemen
Burn-out / Stress
Energie
Emotie

Therapeut

Coach
Integratief psychotherapeut
Hypnotherapeut
Mindfulness therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Alle leeftijden

Praktijklocatie

Huizen