Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Minke Koks-Hendriks Franssen

In Balans Therapie


De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

In Balans Therapie

Integratieve psychotherapie Nijmegen centrum
Elk mens is uniek en de manier waarop hij met moeilijkheden of problemen omgaat ook. Wanneer je niet meer weet hoe je zelf jouw balans weer kan terugkrijgen, dan kan integratieve psychotherapie je wellicht een uitkomst bieden.

Met integratieve psychotherapie kunnen persoonlijke blokkades en vicieuze cirkels worden doorbroken. De veelzijdigheid van het integratieve karakter van de therapie maakt het mogelijk om de begeleiding aan te sluiten op jouw zorgvraag, persoonlijkheid, achtergrond en doel. Als integratief therapeut ondersteun ik je in jouw eigen groeiproces en werk ik met je samen aan de blokkades die je belemmeren jouw leven te leiden zoals jij dat wilt. 


Kracht in jezelf
Ik ben er van overtuigd dat alle benodigde hulpbronnen die je nodig hebt om je weer positief of gelukkig te voelen in jou aanwezig zijn. Ik wil je helpen weer in contact te komen met deze kwaliteiten zodat je leert hoe je in de toekomst zelf blokkades en tegenslagen kunt overwinnen.


Begeleiding bij:

Rouw en verlieservaringen
Zingevingsvragen
Innerlijke conflicten
Psychische begeleiding bij kanker
Hoogsensitiviteit
Conflictsituaties op werk en/of thuis
Stress en spanningen
Zelfvertrouwen en groei

 

De therapie
Het creëren van een veilige omgeving voor de cliënt staat voorop. Het is namelijk niet niks om jouw verhaal en angsten te delen met een vreemde. Een omgeving waarin jij het gevoel krijgt dat er zonder oordeel naar jouw verhaal geluisterd wordt en dat je kunt vertrouwen op de therapeut, is de belangrijkste eerste stap.

Binnen de Integratieve psychotherapie staat de cliënt centraal. In elk mens is alles wat hij nodig heeft om zijn balans weer terug te krijgen al aanwezig. Tijdens de sessies wordt gekeken naar de sterke kanten van de cliënt en hoe hij deze kan benutten om met zijn problemen leren om te gaan.


De therapeut
Minke Koks-Hendriks Franssen was eerst journalist voordat ze de overstap maakte naar haar werk als therapeute. Om mensen te kunnen bijstaan in hun proces naar persoonlijke groei is wat haar heeft doen besluiten om zich te laten omscholen tot therapeut.
Een goede werkrelatie waar vertrouwen en integriteit voorop staat, staat hoog in haar vaandel. Haar specialiteiten zijn werken met jong-volwassenen, rouwbegeleiding, traumaverwerking en stress.

 


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching
Cognitieve (gedrags)therapie
Familieopstellingen
Gestalttherapie
Integratieve psychotherapie
Rouwbegeleiding

Ik help bij

Zingeving
Trauma
Burn-out / Stress
Rouwverwerking

Therapeut

Counselor
Energetisch therapeut
Integratief psychotherapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Energetisch
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Dertigers
Jong volwassenen
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

NFG
RBCZ

Praktijklocatie

Malden
Nijmegen