Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Erik Crouzen

Boven Mark


Bredaseweg 79
4861 TC Chaam


Psychologen Nederland

Boven Mark

Boven Mark gevestigd in Chaam is een praktijk voor psychologie(binnen Basis GGZ), psychotherapie (vaak binnen Specialistische GGZ), coaching en levensvragen. Ook biedt de praktijk coaching,  ondersteuning bij het omgaan met ziekte, loopbaanadvies, hulp bij werk gerelateerde problemen en hulp bij het kiezen voor gezondheidsbevorderend gedrag aan. Zowel (jong)volwassenen als ouderen kunnen in de praktijk voor hulp terecht.

De hulp word gegeven door Erik Crouzen, BIG geregistreerd GZ-Psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Er is bij hem  een ruime deskundigheid en ervaring aanwezig bij de behandeling van  onder meer angststoornissen (waar onder dwang en traumagerelateerde klachten) depressieve klachten, rouwverwerking,  werkgerelateerde problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Ook is hij ervaren in het begeleiden van mensen met een ziekte en/of een lichamelijke beperking.  

Bij psychische klachten word gewerkt met wetenschappelijk onderbouwde vormen van behandeling zoals cognitieve therapie (onder meer ACT) , gedragstherapie, EMDR, IPT en oplossingsgerichte therapie. 

De praktijkruimte is gevestigd in een voormalige dwarsgevelboerderij uit 1900, waarvan de koeienstal die omgebouwd is tot praktijkruimte. Hierbij is een sfeervolle praktijk ontstaan met het gebruik van de originele  elementen waaronder de spanten en staldeuren. Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals leemstuc en er is een zeer goede geluidsisolatie gerealiseerd.

 


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

ACT
Coaching
Cognitieve (gedrags)therapie
EMDR

Ik help bij

Depressie
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
Emotie

Therapeut

Psychotherapeut
GZ psycholoog
Klinisch psycholoog

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Alle leeftijden

Lid van

BIG geregistreerd therapeut

Praktijklocatie

Chaam