Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Monique Koel

Therapeut Leiden


Papelaan 85EE
2252 EG Voorschoten


Psychologen Nederland

Therapeut Leiden

Therapie Leiden

Jij bent de enige meetlat waarlangs je jouw kwaliteit van leven kunt beoordelen. En daarom heeft jouw innerlijk altijd gelijk. En als je vast zit, zit je vast; als je pijn hebt, heb je pijn. En als dat zo is, dan moet je er wat aan gaan doen. Niet alleen, maar samen met een therapeut.

Ik wil je op het hart drukken niet te lang rond te lopen met de twijfel of je wel naar een therapeut moet. Ga. Want een innerlijke klacht is hetzelfde als eentje aan de buitenkant: als je er niks aan doet, gaat het van kwaad tot erger.

Therapie Leiden werkt vanuit het grondbeginsel dat je zélf alles in huis hebt om je klachten te boven te komen. De therapeut laat je zien wat je doet, hoe je je gedraagt, welke patronen zijn ingesleten, hoe je instinctief reageert. Voor veel mensen is dat een eye-opener. Voor bijna iedereen is het even confronterend.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland.

Overzicht Behandelaar

Therapievorm

EMDR
Familieopstellingen
Lichaamsgerichte therapie
Oplossingsgerichte therapie
Relatietherapie
Rouwbegeleiding
Systeemtherapie

Ik help bij

Zingeving
Trauma
Slaapproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
HSP - Hoogsensitiviteit
Hyperventilatie

Therapeut

Coach
EMDR-therapeut
Lichaamsgericht therapeut

Categorie

Coaching / Psychologie

Doelgroep

Alle leeftijden

Lid van

NVPA
RBCZ

Praktijklocatie

Voorschoten