Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Walter Goeting

Therapie Woerden


Rijnkade 72
3442 ED Woerden


Psychologen Nederland

Therapie Woerden

Therapie Woerden

Ik was ergens in de 30 toen ik zelf  “in therapie” ging en ik ben nooit vergeten dat ik dacht dit wil ik ook worden. Na het volgen van de 5 jarige opleiding Lichaamsgeorienteerde Psychotherapie (bij BodyMind Opleidingen) ben ik 1999 met mijn eigen praktijk gestart.

De achterliggende gedachte is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er over praten is een eerste stap de verandering zit hem in het ervaren. Deze vorm van begeleiding gaat vooral over het ervaren. Naast individuele therapie/begeleiding begeleid ik samen met mijn vrouw Mieke stellen. Het is onze ervaring dat er vanuit dit evenwicht meer ondersteuning geboden kan worden en wij onze eigen ervaringen als stel hebben. De dynamiek die speelt binnen relaties is een groot interesse gebied van mij. 

Mijn grootste leerschool is het leven zelf naast dit werk wat ik met veel passie doe. Alle methodieken zijn wat mij betreft ondergeschikt aan het contact wat er is tussen ons en wat zich daarin durft te laten zien. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken en daarin kwetsbaar te zijn. Het is mijn taak je daarbij zo zorgvuldig, professioneel, en eerlijk mogelijk te begeleiden, waarbij ik ook mijn eigen kwetsbaarheid ontmoet.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland.

Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Adem- en ontspanningstherapie
Bio-Energetica
Coaching
Cognitieve (gedrags)therapie
Dramatherapie
Energetische therapie
Familieopstellingen
Gesprekstherapie
Gestalttherapie
Innerlijk-kind werk
Lichaamsgerichte therapie
Mindfulness
NLP
Relatietherapie
Rouwbegeleiding

Ik help bij

Zingeving
Weerbaarheid
Trauma
Slaapproblemen
Seksualiteit / Geaardheid
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
Rouwverwerking
Energie
Hyperventilatie
Emotie

Therapeut

Coach
Relatietherapeut
Lichaamsgericht therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Jong volwassenen
Pubers
Volwassenen

Lid van

RBCZ
SBLP

Praktijklocatie

Woerden