Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Jolande Rommens-Musquetier

Therapeut Breda


Paardeweide 5c
4824 EH Breda


Psychologen Nederland

Therapeut Breda

Ik ben Jolande Rommens-Musquetier, psychosociaal therapeut, coach en relatietherapeut en werk in mijn eigen praktijk Minerva Counseling en Relatietherapie te Breda. Ik help je graag met het oplossen van problemen als onrust, stress, angst of rouw/verliesverwerking. We pakken ze samen aan met gesprekken en oefeningen. Na een paar gesprekken voel je je vaak al een stuk beter. 

Omdat ik met een e-health portal werk heb je 24/7 toegang tot je eigen digitale zorgdossier waar je alle gespreksverslagen, oefeningen, filmpjes etc. altijd kan terug vinden. Tevens kan je hier met mij communiceren en berichtjes achterlaten. Ik reageer doorgaans binnen 24 uur op je vragen of opmerkingen.

Ik ben aangesloten bij het NFG en de RBCZ als registertherapeut zodat een stuk kwaliteit daarbij gewaarborgd is. Je kan daarom de individuele therapie en soms ook de relatietherapie vaak gedeeltelijk vergoed krijgen via de aanvullende zorgpolis. Dit gaat niet van je eigen risico af. Informeer bij je zorgverzekering hoe het voor jou zit.

Relatietherapie en hulp bij conflicten

Ik help mensen met relatieproblemen middels EFT relatietherapie en verbindend communiceren. Denk aan problemen als ruziemaken, vreemdgaan of affaires, elkaar kwijtgeraakt zijn, moeite met samen praten over moeilijke dingen. Dit zijn onderwerpen waar je samen aan kan werken met therapie. We gaan dan aan de slag met het herstellen van de verbinding en het verbeteren van de communicatie. 

Minerva Counseling en Relatietherapie is gevestigd op de Paardeweide 5c, 4824 EH Breda. Dit is vlakbij winkelcentrum De Donk ook wel bekend als de apenrots in de Haagse Beemden. Deze locatie kent gratis en voldoende parkeergelegenheid, heeft een lift en rolstoelfaciliteiten alsmede is het goed bereikbaar met het OV (bus).
 
Bel gerust voor meer informatie of een afspraak.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Therapievorm

ACT
Coaching
Cognitieve (gedrags)therapie
Counselling
EFT - Emotionally Focused Therapy
EMDR
Gesprekstherapie
Mindfulness
NLP
Oplossingsgerichte therapie
Psychologie
Relatietherapie
RET
Rouwbegeleiding
Systeemtherapie
Transactionele analyse

Ik help bij

Zingeving
Weerbaarheid
Trauma
Slaapproblemen
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
Pijn
Zwangerschapsdepressie
HSP - Hoogsensitiviteit
Rouwverwerking
Vermoeidheid
Hyperventilatie
Emotie
Levensvragen
Angst
Samengestelde gezinsproblematiek
Opvoedingsproblematiek
Ouderschap
Problematiek rondom (vroeg) geboorte

Therapeut

Coach
Cognitief (gedrags)therapeut
Counselor
ACT-therapeut / ACT-trainer
EMDR-therapeut
Relatietherapeut
Mindfulness therapeut
RET therapeut
Psychosociaal therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Dertigers
Jong volwassenen
Pubers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

NFG
RBCZ

Praktijklocatie

Etten-leur
Breda