Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Annemieke Kolle

Therapeut Hoofddorp


Trompenburg 11
2135 BJ Hoofddorp


Psychologen Nederland

Therapeut Hoofddorp

 Ik ben Annemieke Kolle geboren in 1958. Sinds 1986 ben ik werkzaam in de GGZ en sinds 2006 ook in mijn eigen praktijk. Ik heb een sociaal psychiatrische opleiding en ben gestalttherapeut. Ik heb een Europese registratie als psychotherapeut.

Ik heb veel ervaring in het werken met depressies, negatief zelfbeeld, stress en burn- out,  autonomieproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, rouw en verlies, het omgaan met een ernstige ziekte zoals kanker en relatieproblemen.

Ik werk met gestalttherapie, cognitieve therapie en deeltechnieken uit diverse andere therapieën. Ik ben pragmatisch en kijk naar wat werk in uw specifieke situatie.

Na een intake waarin de klacht en de achtergrond van de klacht centraal staan en wat u wil bereiken en natuurlijk of het wederzijds klikt maken we afspraken over de verder behandeling. De duur van de behandeling  verschilt van 5 gesprekken tot ongeveer 20 gesprekken.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland.

Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Cognitieve (gedrags)therapie
EFT - Emotionally Focused Therapy
Gesprekstherapie
Gestalttherapie
Psychotherapie
Rouwbegeleiding
Systeemtherapie

Ik help bij

Zingeving
Trauma
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Persoonlijkheidsstoornis
Rouwverwerking
Energie
Hyperventilatie
Emotie
Angst

Therapeut

Cognitief (gedrags)therapeut
Gestalttherapeut
Relatietherapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Dertigers
Jong volwassenen
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

V&VN
NVAGT
NAP

Praktijklocatie

Hillegom
Hoofddorp
Nieuw-Vennep