Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Riedette Swaans

Therapeut Breda


Wagemakerspark 65
4818 TV Breda


Psychologen Nederland

Therapeut Breda

Ik ben Riedette Swaans, Stresscounselor en ACT therapeut (Acceptance and Commitment Therapie) in Breda. Ik help je graag met problemen als stress, burn-out, spanning, angst , depressie. Afhankelijk van het probleem blijkt vaak dat je je na een aantal gesprekken al een stuk beter voelt.

Ik heb mij in mijn praktijk toegelegd op het werken met vrouwen.

Vrouwen moeten tegenwoordig alles tegelijk zijn: een femme fatale, de perfecte moeder, carrièretijger, goede huisvrouw, chef-kok, sportief, de ideale dochter, leuke zus, gezellige vriendin, lieve schoondochter, mantelzorger voor de héle familie. En daarbij moeten zij vooral ook zichzelf blijven!

Als je het idee hebt dat je werkelijk aan dit ideaalbeeld moet voldoen, dan leg je jezelf een behoorlijke druk op, met frustraties, ontevredenheid, stress en misschien zelfs burn-out tot gevolg. Je bent uit het oog verloren waar het nu eigenlijk om draait in het leven.

Herken je dit? Dan stel jezelf eens de volgende vragen:

Hoe zou jouw leven er uit zien als je niet voortdurend in beslag werd genomen door je gedachten en emoties? Als je niet steeds druk zou zijn met alle dingen die "moeten"? Als jij je niet meer liet tegenhouden door je angst? Als je niet alles perfect zou hoeven doen? Als je zou leren je eigen grenzen beter te leren kennen, respecteren en aangeven?

 HOE ZOU HET ZIJN ALS JE GEWOON JEZELF KON ZIJN EN HET LEVEN ZOU LEIDEN DAT VOOR JOU WAARDEVOL IS?

Als Act therapeut kan ik je helpen effectiever om te gaan met de tegenslagen die nu eenmaal bij het leven horen: meer psychologische flexibiliteit. Zo leer je je leven in te richten op een manier die echt bij jou past.

Als therapeut ben ik aangesloten bij NFG en RBCZ waardoor individuele therapie vaak gedeeltelijk wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Dit gaat niet van je eigen risico af.

Mijn praktijk Swaans Counseling ligt vlakbij het centrum van Breda, met ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 06 31 34 21 09 of stuur een mailtje naar info@swaanscounseling.nlOverzicht Behandelaar

Therapievorm

Adem- en ontspanningstherapie
ACT
Coaching
Counselling
Gesprekstherapie
NLP
Oplossingsgerichte therapie
Rouwbegeleiding
Transactionele analyse

Ik help bij

Zingeving
Weerbaarheid
Depressie
Burn-out / Stress
HSP - Hoogsensitiviteit
Rouwverwerking
Vermoeidheid
Emotie
Angst

Therapeut

Coach
Counselor
ACT-therapeut / ACT-trainer
Adem- en ontspanningstherapeut
NLP Practitioner
Psychosociaal therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels

Doelgroep

Volwassenen

Lid van

NFG
RBCZ
ACBS
ACBSBeNe

Praktijklocatie

Breda