Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Lotte Lancee

De Nieuwe Held


Vondellaan 172
3521GH Utrecht

De Nieuwe Held

Beleid Coranavirus

De praktijk is open, dus de afspraken kunnen gewoon doorgaan. Uiteraard houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Dit betekent dat we enkel 1 op 1 contacten hebben met inachtneming van de anderhalve meter afstand, extra aandacht voor (hand)hygiëne. En bij verkoudheid of andere klachten bij een van ons, verzetten we de afspraak of schakelen we over op beeldbellen. Beeldbellen doen we via KPN Zorg Messenger zodat dit op een veilige manier kan.

Indien je vragen hebt, beantwoorden we graag al je vragen via mail lotte@denieuweheld.nl of telefoon 06-42368783.

“Als therapeut en coach werk ik vanuit mijn nieuwsgierigheid en nuchtere houding. Ik ben benieuwd naar wie jij bent, waar je vandaan komt en wat je wilt veranderen. Daarbij is er altijd aandacht voor de onderlaag. Bedoel je echt wat je zegt of schuilt er iets achter?In gesprekken stel ik me rustig en ondersteunend op, maar ik houd je ook een spiegel voor zodat je geconfronteerd wordt met je patronen. Daarbij zorg ik waar mogelijk voor luchtigheid en humor. Ik bied inzicht en handvatten, maar maak me daarna graag weer overbodig zodat je het leven weer zelf aan kunt.“

Ik ben medeoprichter van De Nieuwe Held, een coachingspraktijk gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van millennials. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van Stress op School, een coaching programma dat ondersteuning biedt om ongezonde stress bij middelbare scholieren te verminderen. Ook heb ik ervaring als maatschappelijk werker, therapeut en heb ik een eigen praktijk.


Het ultieme moment komt niet!

Therapie bij mij begint met een gratis startgesprek. Een gesprek waarin we elkaar leren kennen en we gelijk aan de slag zullen gaan. Dit gesprek kan in de praktijk op de Vondellaan of online, net wat voor jou prettig is. Wanneer het klikt plannen we een vervolg. Vervolggesprekken zijn 90 minuten.

Wil je een afspraak maken voor een startgesprek? Via de bovenstaande link (https://denieuweheld.nl/gratis-eerste-geprek/) kan je zelf een kennismakingsgesprek inplannen. Bellen of mailen voor een afspraak kan uiteraard ook.

De investeringskosten zijn:

Individueel gesprek 90 minuten - tijdens kantoortijden € 135,- per gesprek 
Individueel gesprek 90 minuten - buiten kantoortijden € 150,- per gesprek.

Buiten kantoortijden reken ik € 15,- extra. Er is deels vergoeding mogelijk van de zorgverzekeraar, vanuit het aanvullende pakket (onderstaand meer informatie). Wanneer het om coaching gaat zijn de bedragen exclusief BTW, therapie is vrijgesteld van BTW. Als je werkgever de kosten voor coaching vergoed, hanteer ik een zakelijk tarief. Hiervoor maak ik graag een offerte, op die manier kan je die meteen overleggen met je werkgever.

Wil je eerst meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Bel: 06 - 42 36 87 83 of mail: info@lottelancee.nl

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting!


Overzicht Behandelaar

Zingeving
Weerbaarheid
Trauma
Seksualiteit / Geaardheid
Relatieproblemen
Kind en jeugd
Depressie
Concentratie- / Leerproblemen
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
Pijn
Zwangerschapsdepressie
HSP - Hoogsensitiviteit
Rouwverwerking
Gezondheid
Energie
Vermoeidheid
Emotie
Levensvragen
Angst
Kinderen in (echt-)scheidingssituaties

Coaching
Counselling
Gesprekstherapie
Gestalttherapie
Rouwbegeleiding

Coach
Counselor
Gestalttherapeut
Relatietherapeut
Kindertherapeut / kindercoach
Contextuele Therapeut
Psychotherapeut
Lichaamsgericht therapeut
Psychosociaal therapeut

Emotioneel
Persoonlijke groei
Coaching / Psychologie

Dertigers
Jong volwassenen
Pubers
Volwassenen

NFG
RBCZ

Utrecht

's middags
's ochtends
Buiten kantoortijd: avonden