Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Chiara van der Linden

Bimbi


2e van Leyden Gaelstraat 148
3134 LP Vlaardingen

Bimbi

Natuurgericht Vaktherapeut Chiara van der Linden, voor laagdrempelige ondersteuning binnen het gezin.

Bimbi is een organisatie die draait om het welzijn van kind en ouder. Wij helpen kinderen en hun ouders graag om vanuit eigen basis te groeien en sterker te worden, zodat je de weg naar geluk weer op kunt pakken. Hierbij kijken we naar de mentale, fysieke en emotionele situatie. We werken met hoofd, hart en handen en zetten ervaringsoefeningen, materialen en werkvormen in, onderbouwd met duidelijke theorieën, eyeopeners en inzichten.

Daarbij kijken we binnen onze ondersteuning altijd naar het individu en leveren zo veel mogelijk hulp op maat. We verdiepen ons in de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. We werken samen, nemen rust en tijd voor mensen, waardoor ieder zich geborgen en begrepen voelt. Een stabiele omgeving met overkoepelende begrippen zoals ‘samen, warmte en eigenheid’.

Samen kijken we naar wat ons gedrag en het gedrag van kinderen ons te vertellen heeft. Kinderen communiceren tenslotte onder meer doormiddel van gedrag. Zij willen ons iets duidelijk maken. Het heeft een functie en een doel die wij moeten leren begrijpen. Omdat dit geld voor alle leeftijden, werkt Kinderpraktijk Bimbi met ouders en hun kinderen van nul tot twaalf jaar. 

--

Kinderpraktijk Bimbi is gespecialiseerd in het holistisch mensenbeeld. We kijken naar het kind in al zijn volledigheid. Daarbij zijn wij er van overtuigd dat voeding een grote invloed heeft op ons geestelijke gestel. Afhankelijk van de hulpvraag nodigen wij ouders uit om ook eens naar de voeding kan het kind en gezin te kijken. Het is goed om te weten dat een aantal stoffen die in ons lichaam worden gemaakt, je stemming kunnen beïnvloeden. Ze kunnen je somber, druk of juist vrolijk en ontspannen maken.

In de praktijk merken we, dat wanneer beiden in balans zijn; lichaam en geest, we onszelf al snel beter voelen!


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching
Gesprekstherapie
Gezinstherapie
Oplossingsgerichte therapie
Orthomoleculaire therapie
Rouwbegeleiding
Speltherapie
Yoga
Kindertherapie
Voeding begeleiding

Ik help bij

Weerbaarheid
Trauma
Slaapproblemen
Kind en jeugd
Burn-out / Stress
ADHD / ADD
Rouwverwerking
Gezondheid
Voeding
Emotie
Angst
Kinderen in (echt-)scheidingssituaties
Samengestelde gezinsproblematiek
Opvoedingsproblematiek
Ouderschap

Therapeut

Coach
Kindertherapeut / kindercoach
Vaktherapeut
Orthomoleculair therapeut
Gezinstherapeut

Categorie

Gezond lichaam
Emotioneel
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels
Italiaans

Doelgroep

Kinderen
Volwassenen

Lid van

BATC

Praktijklocatie

Vlaardingen