Chiara van der Linden

Bimbi


Vettenoordstraat 67A
3131TP Vlaardingen


Psychologen Nederland

Bimbi

Natuurgericht Therapeut en Vakspecialist Chiara van der Linden, voor laagdrempelige ondersteuning binnen het gezin.

Bimbi is een organisatie die draait om het welzijn van kind en ouder. Wij staan voor de normen en waarden van het gezin, omdat wij vinden dat kinderen de bouwstenen zijn van deze maatschappij. In een wereld die veel druk legt op onze kinderen en het gezin, is hulp en ondersteuning niet overbodig.

Kinderen communiceren ondermeer doormiddel van gedrag. Zij willen ons iets duidelijk maken, een boodschap doorgeven dan al niet een schreeuw om hulp. Het heeft een functie en een doel die wij moeten leren begrijpen. Jonge kinderen kunnen worden beperkt in hun ontwikkeling als zij probleemgedrag vertonen. Wanneer deze gedragingen een patroon gaan vormen, wordt het risico op negatieve gevolgen groter. Denk hierbij aan: slechte schoolprestaties, driftbuien, bedplassen of later zelf criminaliteit.

Deze problemen doen zich steeds vaker voor thuis, op scholen en kinderdagverblijven. Voornamelijk ouders lopen vaker vast doordat kinderen gedrag laten zien dat zij niet kennen. Onderzoeken laten zien dat vroegtijdig ingrijpen bij jonge kinderen met gedragsproblemen negatieve ontwikkelingen kunnen voorkomen.

Missie & Visie
Bij Bimbi vinden wij het individu, samenhangend met het gezin, school/werk en maatschappij erg belangrijk. Wij verdiepen ons in de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. We werken samen, nemen rust en tijd voor mensen, waardoor cliënten zich geborgen en begrepen voelen. Een stabiele omgeving met overkoepelende begrippen zoals ‘Samen, warmte en eigenheid’.

Natuurgerichte princes zijn: Energie, Prikkeling, Drainage, Voeding en Psyche. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat energie de basis is voor ons functioneren.


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching
Gesprekstherapie
Gezinstherapie
Onderwijscoaching
Kindertherapie

Ik help bij

Kind en jeugd
Concentratie- / Leerproblemen
ADHD / ADD
Rouwverwerking
Emotie
Angst

Therapeut

Coach
Kindertherapeut / kindercoach
Vaktherapeut
Onderwijscoach
Gezinstherapeut

Categorie

Emotioneel
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels
Italiaans

Doelgroep

Kinderen
Pubers
Volwassenen

Lid van

BATC

Praktijklocatie

Vlaardingen