Marjolein van Belle

Praktijk Bellein


Zandpad 1
3945 BA Cothen


Psychologen Nederland

Praktijk Bellein

Het lichaam kan niet liegen

Je lichaam kent de waarheid, zelfs de diepste en onbewuste herinneringen zijn in je lijf opgeslagen.

Met je hoofd vind je ze niet, door je lichaam en je levensenergie te volgen ontdek waarom je het leven niet meer als vol ervaart. Depressiviteit, passiviteit, extreme vermoeidheid en pijn aan het lichaam zijn symptomen van blokkades in je energiestroom. Met Core Energetica ervaar je waar de blokkades zich bevinden en onder professionele begeleiding verlicht je deze plekken. In relatief korte tijd ervaar je meer levensenergie, voel je je fitter en kom je weer in contact met je creativiteit en passie. 

 

Praktijk Bellein 

Mijn naam is Marjolein van Belle en ben eigenaar van praktijk Bellein. Ik werk als core energetisch therapeut en energetisch coach in stad Utrecht en in Cothen (vlak bij de stad Utrecht).

Ik bied individuele sessies aan volwassenen aan en ik verzorg groepstherapie voor mannen en vrouwen tezamen. Daarnaast bied ik begeleiding aan vrouwen aan die seksueel misbruikt zijn. In een veilige omgeving is er ruimte voor kwetsbaarheid en innerlijke kracht. Het opbouwen van zielskracht en het opruimen van innerlijke overtuigingen en blokkades maken dat je weer krachtig in het leven kunt staan.

 

Core Energetica

Core Energetica valt onder de lichaamsgerichte psychotherapie. 

Ik werk met het lichaam en de bijbehorende energie, deze zet ik samen met jou in beweging. Hierdoor gaat jouw energie weer stromen en ontdek je wat je weerhoudt voluit te leven. Welke overtuigingen, ervaringen en beslissingen houden je weg van je volledige potentie? De ontdekkingen die je doet, brengen we naar je bewustzijn zodat je zelf het roer weer in handen krijgt. Van onbewust naar bewust via het lijf. Dat is de kern van Core Energetica.

 

Deze therapievorm vraagt eerlijkheid en oprechtheid van beide kanten. Ik ben er voor jou vanuit van mijn hart en bied je professionele begeleiding. In plaats van alleen maar praten, zetten we je lichaam in beweging. Wat we gedurende een sessie vinden, bespreken we aan het einde van de sessie kort na. Zo kun je de ervaringen integreren. Mijn sessies worden vergoed door de zorgverzekeraars afhankelijk van het pakket dat je bij hen hebt afgesloten. Je kunt ze het beste even bellen om te checken.


Gratis intakegesprek

Wil je weten of Core Energetica bij jou past? Maak dan vrijblijvend een afspraak met me. Zo kun jij mij ontmoeten en zien waar ik werk. Je kunt ervaren hoe het is en al je vragen stellen. Ik krijg de kans jou te leren kennen en ik kan je vertellen wat ik jou kan bieden. Ik ontmoet je graag.

www.bellein.nl


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Bio-Energetica
Energetische therapie
Innerlijk-kind werk
Lichaamsgerichte therapie
Mindfulness
Meditatie
Psychotherapie
Zijnsoriëntatie
Core Energetica

Ik help bij

Zingeving
Weerbaarheid
Trauma
Slaapproblemen
Seksualiteit / Geaardheid
Kind en jeugd
Depressie
Concentratie- / Leerproblemen
Burn-out / Stress
Pijn
HSP - Hoogsensitiviteit
Rouwverwerking
Gezondheid
Energie
Hoofdpijn / Migraine
Nek- Schouder- Rugpijn
Vermoeidheid
Emotie
Levensvragen
Angst

Therapeut

Energetisch therapeut
Vaktherapeut
Lichaamsgericht therapeut
Core Energetisch therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Energetisch
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels

Doelgroep

Alle leeftijden
Kinderen
Volwassenen

Lid van

RBCZ
SBLP

Praktijklocatie

Cothen