Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Marcella van Gool

Begeleiding in Aandacht


Albrecht Thaerlaan 70
3571EH Utrecht


Psychologen Nederland

Begeleiding in Aandacht

In mijn begeleiding leer jij beter en makkelijker omgaan met de moeilijkheden in je leven. Samen kijken we met aandacht naar jou en je situatie, angst, verdriet en pijn. Het raakt me iedere keer weer hoeveel rust en ruimte er dan kan ontstaan. Je gaat ervaren hoe dingen voelen i.p.v. denken, vechten of vluchten. In de therapie kom je erachter wat gebeurtenissen (uit het heden of verleden) voor je betekenen. Zo krijg je meer zicht op jezelf: je kwaliteiten en je kwetsbaarheden en hoe daar mee om te gaan. Dat geeft kracht en zelfvertrouwen. 

Ruimte voor Rouw en Mindfulness

Mijn specialisatie is rouw en verlies. Verlies van een dierbare en ook breder zoals verlies van gezondheid (door chronische ziekte of bij kanker), van werk of van wensen. Ik ben als Gecertificeerd rouw- en verlies-begeleider (cat. 3) opgenomen in het verwijsbestand van het Landelijk Steunpunt Verlies.
Mindfulness is behulpzaam bij vele klachten. Bv. burn-out, stress, somberte. In de mindfulnesstraining (dit kan ook individueel) leer je de kracht van HIER & NU aanwezig zijn. Daardoor kun je gezonder, steviger en evenwichtiger in het leven staan. Het vriendelijk, verwelkomen wat er in jou leeft, zonder oordeel, geeft ontspanning en bewegingsvrijheid.

Marcella

Veiligheid en openheid vind ik belangrijk. Met een open hart luister ik echt naar je. Jij en jouw verhaal zijn bij mij zeer welkom. Alle moois en alle pijnlijks. De ervaring leert dat het dan rustiger kan worden en dat dit ruimte biedt voor nieuwe perspectieven.

*Gedeeltelijke vergoeding mogelijk bij aanvullende zorgverzekering
*Aangesloten bij de beroepsvereniging LVPW

Wil je meer weten? Kijk op mijn site. Bel me gerust. Je bent welkom met je vraag of voor informatie. 


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Familieopstellingen
Mindfulness
Psychotherapie
Rouwbegeleiding

Ik help bij

Burn-out / Stress
Pijn
Rouwverwerking
Vermoeidheid
Emotie
Angst

Therapeut

Counselor
Mindfulness therapeut
Lichaamsgericht therapeut
Psychosociaal therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning

Doelgroep

Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

RBCZ

Praktijklocatie

Utrecht