Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Toos de Groot

Toos de Groot - EFT Relatietherapie


Abel Tasmanrede 8
2725 KW Zoetermeer


Psychologen Nederland

Toos de Groot - EFT Relatietherapie

 Als ervaren relatietherapeute, maar ook als mens weet ik wat een veilige warme relatie voor jullie kan betekenen. Over de problemen in je relatie vertellen doe je niet bij iedereen. Je wil dat er een klik is met de persoon waarbij je dat doet. Het is belangrijk dat je gevoelens, je frustraties en je pijn begrepen worden. Je wil iemand die je het vertrouwen geeft dat de wirwar die jullie samen van je relatie hebben gemaakt, ontrafeld kan worden. Iemand die je daarna ook begeleidt bij het ontrafelen van die Gordiaanse knoop. 

Ik luister met liefdevolle interesse en betrokkenheid naar jullie struikelpunten. Jullie zijn in mijn ogen helemaal ok en er valt jullie dan ook niets te verwijten. Het is alleen jullie relatie die niet lekker loopt en die met professionele aandacht uit het slop kan worden getrokken. Natuurlijk ga ik integer om met alles wat jullie mij vertellen. 

Ik ervaar het als een voorrecht is jullie bij te mogen staan in het weer laten bloeien van jullie relatie. Ook bij jullie gaat dat lukken! Neem vandaag nog contact met mij op en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

EFT - Emotionally Focused Therapy
Relatietherapie

Ik help bij

Relatieproblemen

Therapeut

Relatietherapeut

Categorie

Emotioneel
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Alle leeftijden

Praktijklocatie

Zoetermeer