Dennis Scheijvens

Egstraat 129
6418 JA Heerlen

Mijn social media:

Facebook

Dennis Scheijvens

Praktijk Caelum

Egstraat 129, 6418 JA Heerlen


In mijn therapie zie ik lichaam, geest en ziel als één geheel en het is mijn doel om de doorstroming, verbinding en balans ervan te optimaliseren. 95% van alle klachten zijn volgens de energetische natuurgeneeskunde psychosomatisch en met de juiste inzichten kunnen mensen oude overtuigingen, overlevingsmechanismen en verdedigingsmechanismen loslaten.

Ons onderbewustzijn is net een harde schijf waar oude informatie, geheugen in is opgeslagen! Gebeurtenissen die wij opdoen tijdens dit leven die beladen zijn, kunnen reactief en actief worden door de emotionele lading die erop zit, waardoor het zichzelf blijft herhalen, doet herbeleven en zo een eigen leven leidt.

Als je deze reactieve gebeurtenissen aangaat, inziet en verwerkt, kom je los van de lading die erop zit, waardoor het niet meer reactief en actief is en dan blijft het een neutraal geheugen uit het verleden. 

Mijn specialisme is om energetische blokkades en verstorende patronen bij mensen op te sporen, om deze vervolgens in de energetische en fysieke lagen eruit te halen. Zo ruim ik op lichamelijk, geestelijk en zielniveau op wat de groei belemmert en hun niet meer dient.

Door onszelf te zuiveren, komen we steeds meer in contact met de diepere lagen van onszelf. Deze pure lagen zijn neutraal, objectief en vrij van polariteiten. De interne connectie met jezelf versterkt en je zult negatieve situaties minder snel persoonlijk maken of in iets geraakt zijn. Het is heerlijk om steeds meer jezelf te zijn en vanuit je essentie te leven.


Overzicht:

Ik help bij

Trauma
Slaapproblemen
Relatieproblemen
Depressie
Concentratie- / Leerproblemen
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
ADHD / ADD
Persoonlijkheidsstoornis
HSP - Hoogsensitiviteit
Energie
Hoofdpijn / Migraine
Vermoeidheid
Hyperventilatie
Emotie
Angst
Eetstoornissen

Therapievorm

Coaching
Energetische therapie
Gesprekstherapie
Innerlijk-kind werk
Mental coaching
Regressietherapie
Reiki
Reïncarnatietherapie

Therapeut

Coach
Energetisch therapeut
Healer
Mental coach
Regressietherapeut
Reïncarnatietherapeut
Core Energetisch therapeut


Extra taal

Engels

Categorie

Persoonlijke groei
Energetisch
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Alle leeftijden

Praktijklocatie

Heerlen