Leonoor Borstlap

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching


Amsterdamseweg 43a
3812 RP Amersfoort


Psychologen Nederland

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Over mij - Leonoor Borstlap - PsychosocialeTherapie en Coaching

In 2017 heb ik besloten om een praktijk voor therapie en coaching te starten. Ik ben blij deze keuze te hebben gemaakt, omdat ik daardoor iedere dag kan doen waar ik me het liefst mee bezighoud; Genieten van het werken met mensen, van verdieping in contacten en het ingaan op wat er werkelijk toe doet. Zodat de ander kan groeien.

 

Daadwerkelijk aan de slag 

In mijn praktijk bied ik individuele therapie, relatietherapie en coaching. 

In gesprek help ik je ontdekken waardoor je vastloopt. Welke aangeleerde gedragspatronen je in de weg zitten waardoor je steeds weer in dezelfde cirkel terecht komt. In jezelf en in contact met anderen. We gaan terug naar wat wezenlijk van belang is: Welke behoeften leven er in je? Wat mis je? Welke emoties ervaar je? Welke antwoorden liggen er in jou verscholen? Als je dit helder hebt, vraagt het behoorlijk wat lef om écht te gaan staan voor wat jij nodig hebt, van jezelf én mogelijk van een ander. Ik moedig je aan om dat te durven! 

Ik help je door in het hier en nu je probleem echt aan te pakken. Door in te gaan op wat ik bij je zie, je aan te moedigen, je te laten ervaren hoe je jezelf serieus neemt, hoe je onderwerpen ter sprake kunt brengen binnen relaties die belangrijk voor je zijn. Zeggen wat er gezegd moet worden. 

Jij en de ander

Soms kan het nodig zijn dat ik mensen betrek die belangrijk voor je zijn. Je partner, gezinsleden of een familielid. Omdat zij ook op jou betrokken zijn en mogelijk een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Dat is mooi, want met hen leef je verder!

Hulp bij uiteenlopende problemen

In mijn praktijk kun je terecht met :

psychische klachten / weinig zelfvertrouwen / stress- en burnoutklachten / problemen op het werk /voortdurende twijfel / relatieproblemen / problemen binnen het gezin / vermoeidheid / levensfase/zingevingsvragen / 

Bovenstaande is een greep uit mogelijke problemen. Het kan zijn dat je nog niet weet wat er aan de hand is. Ook kan het zijn dat je niet zozeer een probleem hebt, maar de behoefte hebt aan groei en ontwikkeling. Probleem of niet....bel me gerust om te overleggen en ik kan je vertellen of en wat ik voor je kan betekenen. 

Omdat het samen kan...

Ik vind het mooie aan mijn werk dat ik anderen kan helpen om zich te bevrijden van de patronen waarin zij verstrikt zijn geraakt. Dat zij andere manieren ervaren die beter passen bij wie zij in de kern zijn. Die kloppen met hun verlangens. Zodat zij kunnen groeien en contacten met anderen zich verdiepen.  

Meer weten?

Op mijn website kun je meer informatie vinden. Over de praktijk, over mij, de werkwijze, kosten en vergoedingen. Je kunt mij ook bellen om te overleggen of direct een afspraak te maken op 06 41914422

 

 

 

 
Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching
Counselling
Gesprekstherapie
Gezinstherapie
Oplossingsgerichte therapie
Relatietherapie
Rouwbegeleiding
Contextuele Therapie

Ik help bij

Zingeving
Weerbaarheid
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Autisme
Angst / Fobie / Dwang
ADHD / ADD
HSP - Hoogsensitiviteit
Rouwverwerking
Gezondheid
Energie
Hoofdpijn / Migraine
Nek- Schouder- Rugpijn
Vermoeidheid
Hyperventilatie
Emotie
Levensvragen
Angst
Samengestelde gezinsproblematiek

Therapeut

Psychosociaal therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Dertigers
Jong volwassenen
Kinderen
Pubers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Lid van

NVPA
RBCZ
SCAG

Praktijklocatie

Amersfoort