Sven van Schaik

ZSELF Analytische Coaching & Therapie


Riouwstraat 172
2585 HW Den Haag


Psychologen Nederland

ZSELF Analytische Coaching & Therapie

Wat je aan de buitenwereld laat zien is niet altijd hetzelfde als wat er in je binnenwereld leeft. Als er vanbinnen iets niet lekker zit, bijvoorbeeld omdat je ergens bang voor bent, verdriet ervaart, of omdat je je ergens onzeker over voelt of voor schaamt, kun je dat ervaren als een bal die je met veel kracht onder water moet houden. Maar die bal wil naar boven – hij wil gezien en gehoord worden. In een veilige setting onderzoeken we wat er binnen in je leeft door goed te luisteren naar jouw innerlijke stem. 

Door je bewust te worden van wat die binnenwereld je duidelijk wil maken, kun je de klachten van binnenuit gaan begrijpen. Dit proces van zelfinzicht brengt je dichter bij je kern en eigen kracht, zodat je kunt worden wie je bent en kunt doen wat je wilt. 
Met analytische coaching of therapie geven we jouw binnenwereld een stem. Via verschillende werkvormen, zoals gesprekken, droomanalyse, visualisaties en tekentherapie, kijken we in de spiegel van jouw onbewuste. Als je accepteert wat je daar ziet, kan er helderheid en ruimte ontstaan in wie je werkelijk bent en wilt zijn. En dan kan de bal die je zo angstvallig onder water probeerde te houden veranderen in een parel.


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Analytische Therapie

Ik help bij

Zingeving
Trauma
Seksualiteit / Geaardheid
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Persoonlijkheidsstoornis
Rouwverwerking
Gezondheid
Energie
Emotie
Levensvragen
Angst
Eetstoornissen

Therapeut

Analytisch Therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Energetisch
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Alle leeftijden

Lid van

JVATN

Praktijklocatie

Den Haag