Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Anne Troike

Praktijk Liv


Mijehof 359
1106HK Amsterdam


Psychologen Nederland

Praktijk Liv

Waar loop je tegen aan?

Loop je vast in je relatie? Ga je zonder vervulling elke dag naar je werk? Loop je met een onbevredigd of zwaarmoedig gevoel tegen dingen aan, die eigenlijk gedaan zouden moeten worden? Weet je niet meer, waar je het allemaal voor doet? Voel je je uitgeput en heb je geen energie over voor de dingen, die je echt leuk vindt?

Liv therapie

Een Liv behandeling zou een antwoord kunnen zijn op dat, wat je ervan weerhoudt om een vervuld en passievol leven te leiden. In deze behandelingen hoeven we niet maandenlang te graven in pijnlijke herinneringen en oude wonden. We gaan direct naar de kern van een angst, blokkade of symptoom, het ontstaansmoment zelf. Daar kan ik het ontladen, zodat het voorgoed verwijderd is uit je systeem. De herinnering blijft, maar zonder negative bijsmaak. Je kan er dan niet meer door getriggerd worden.

De Liv therapie is een zeer effectieve methode om diepzittende en vastgeroeste patronen en blokkades los te weken en te ontladen. Door mijn vermogen, om dingen te kunnen waarnemen, die voor het blote oog niet zichtbaar zijn, kan ik de kortste route nemen naar de kern van jouw probleem of klacht.

Wie ben ik?

Ik ben opgeleide DofNA coach en heb me in verschillende andere methodes verdiept, zoals o.a. de Lecher Antenne, de Russische Methode en Voice Dialogue. Naast de opleidingen zijn het leven en mijn eigen proces mijn grootste leermeesters. Door mijn opgedane kennis en levenservaring heb ik mijn eigen methode kunnen ontwikkelen, waarin ik inmiddels ook andere therapeuten opleid.

Voel je welkom!

Wat ook de reden mag zijn, waarom je op deze pagina kijkt, voel je vrij om contact met mij op te nemen! We kunnen dan bekijken wat ik in jouw specifiek geval voor jou kan betekenen. Je bent van harte uitgenodigd!

 

 


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Innerlijk-kind werk
Relatietherapie
Voice Dialogue

Ik help bij

Zingeving
Seksualiteit / Geaardheid
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
Levensvragen
Angst

Therapeut

Coach
Energetisch therapeut
Relatietherapeut
Voice Dialogue therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Energetisch
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels
Duits

Doelgroep

Alle leeftijden

Praktijklocatie

Amsterdam