Linda Martens

Botgensstraat 13
3311 VD Dordrecht

Mijn social media:

Facebook Linkedin

Linda Martens

RustPunt Counselling praktijk voor stressvermindering

Botgensstraat 13, 3311 VD Dordrecht


 In mijn praktijk voor stressvermindering begeleid ik mensen die last hebben van stress, spanning en onrust. Dit doe ik door in een ontspannen sfeer met je in gesprek te gaan en de oorzaak van jouw probleem te achterhalen, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing. Oprechte aandacht voor mijn cliënten hebben vind ik heel belangrijk. Omdat iedereen anders is, bied ik een aanpak op maat.

Samen gaan we kijken waar de oorsprong van jouw probleem ligt en hoe we dit kunnen aanpakken of oplossen, zodat je leert om er in de toekomst beter mee om te gaan. We doen dit op basis van vertrouwen en respect in de vorm van gesprekken voeren. Deze combineer ik met rustgevende oefeningen, zoals ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Als je je prettig voelt in de natuur, is het ook mogelijk om sessies in de natuur te volgen.

Mijn specialismen zijn stress, burn-out, (faal)angst, hooggevoeligheid, slaapproblemen, emotionele problemen, onzekerheid. 

Door mijn jarenlange ervaring binnen het voortgezet onderwijs heb ik gemerkt dat ook jongvolwassenen en studenten zich erg op hun gemak voelen bij mij. Die klik is een belangrijke voorwaarde om het traject tot een succes te maken.

Ik ben geregistreerd counsellor en aangesloten bij de ABvC en de RBCZ. Hierdoor is een vergoeding mogelijk. Dit ligt aan je verzekeraar en je pakket. In de zorgwijzer kun je zien of jouw verzekeraar een vergoeding voor counselling biedt.

De rustgevende praktijkruimte vind je in het historisch centrum van Dordrecht en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op, ik beantwoord je vragen graag!


Overzicht:

Ik help bij

Zingeving
Slaapproblemen
Burn-out / Stress
HSP - Hoogsensitiviteit
Vermoeidheid
Emotie
Levensvragen
Angst
Eetstoornissen

Therapievorm

Counselling
Gesprekstherapie
Innerlijk-kind werk
Mental coaching
Mindfulness
Meditatie
Onderwijscoaching
RET
Voice Dialogue

Therapeut

Coach
Counselor
Adem- en ontspanningstherapeut
E-mail therapeut
Mindfulness therapeut

Lid van

ABvC
RBCZ


Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Energetisch
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Dertigers
Jong volwassenen
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Praktijklocatie

Hoogvliet
Dordrecht