Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Corine de Visser

Corine de Visser Coaching en Therapie


Hoofdweg 640
2132MK HOOFDDORP

Corine de Visser Coaching en Therapie

Ben je gestrest of heb je last van een burn-out? Heb je relatieproblemen? Zit je in een rouwproces en weet je niet zo goed hoe je hiermee om moet gaan? Sta je voor een lastige keuze? Zit je niet zo lekker in je vel? Of heb je gewoon behoefte om met iemand te praten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Mijn naam is Corine de Visser. Ik ben Coach en Psychodynamisch therapeut. Ik kan zowel met coaching als therapeutische vragen werken. Het grote voordeel hiervan is, dat ik tijdens coaching sessies ook wat dieper kan gaan, mocht dit nodig blijken te zijn. Een sessie kan bij mij eventueel ook in het Engels of Duits gedaan worden. Ik ben aangesloten bij de VBAG, waardoor ik door de meeste verzekeraars vergoed word. Ik beheers diverse technieken (o.a. ook EMDR) die mij in staat stellen om met verschillende hulpvragen te werken. Voor meer informatie over de technieken die ik gebruik, verwijs ik je door naar mijn website.
Bij een burn-out werk ik niet alleen op het geestelijke vlak, maar probeer ik ook het lichaam tot rust te brengen middels stressreducerende technieken uit de craniosacraal therapie.

Mijn aanpak is erop gericht om jou op een nuchtere en soms ook humoristische wijze tot inzichten te brengen, zodat jij weer de touwtjes over jouw leven in handen krijgt. Voor nu, maar ook voor de toekomst! Dus... zit jij in de knoop met jezelf of met je omgeving? Samen met jou ga ik aan de slag om deze knoop weer te ontwarren.


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Cognitieve (gedrags)therapie
Counselling
Dieet / Afvallen
EMDR
Gesprekstherapie
Innerlijk-kind werk
Integratieve psychotherapie
Mental coaching
Psychotherapie
Psychologie
RET
Voice Dialogue

Ik help bij

Zingeving
Weerbaarheid
Trauma
Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Rouwverwerking
Emotie
Levensvragen
Angst

Therapeut

Coach
Cognitief (gedrags)therapeut
EMDR-therapeut
Mental coach
RET therapeut
Voice Dialogue therapeut

Categorie

Persoonlijke groei
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels
Duits

Doelgroep

Volwassenen

Lid van

VBAG

Praktijklocatie

Haarlem