Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Anneloes Geerling

Positive Waves


Minckelersstraat 1C06
6211GX Maastricht

Positive Waves

Veel mensen hebben last van stress en hebben het gevoel dat ze niet optimaal leven. Dat is ook niet zo gek met de toenemende werkdruk en prikkels. Als gezondheids- en sociaal psycholoog ben ik enorm gepassioneerd over het vinden van rust in de drukte van het dagelijks leven. Ik houd me bezig met de vraag: Hoe kan je een authentiek en waardevol leven leiden? En ook de volgende vraag staat centraal: Hoe kan je op een gezonde manier omgaan met stress, emoties en overige moeilijkheden? 

Om hier samen met jou achter te komen gebruiken we mindfulness en inzichten uit de positieve psychologie. Ik heb hier veel over geleerd tijdens mijn studie psychologie op de Universiteit van Maastricht. Mijn passie hiervoor is echter ontstaan doordat ik er op persoonlijk gebied veel profijt van heb gehad. En dat gun ik anderen ook! Ik laat me regelmatig bijscholen op het gebied van mindfulness, ACT en positieve psychologie en in het dagelijkse leven geef en ontwikkel ik trainingen voor o.a. SeeTrue, Universiteit Maastricht en Stichting Stimulering Mindfulness in het Onderwijs. 

Als deze beschrijving jou aanspreekt, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Je kunt me altijd bellen of een e-mail sturen!


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

ACT
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie

Ik help bij

Burn-out / Stress
Vermoeidheid
Emotie
Angst

Therapeut

ACT-therapeut / ACT-trainer
Mindfulness therapeut

Categorie

Persoonlijke groei
Coaching / Psychologie

Extra taal

Engels

Doelgroep

Dertigers
Jong volwassenen
Volwassenen

Praktijklocatie

Maastricht